Rujan u Središnjoj Dalmaciji! Uživajte u malom mjestu Krilo Jesenice, nedaleko Splita, uz smještaj u Hotelu Krilo, na samoj plaži te uz 2 noćenja s doručkom za dvije osobe i za samo 599 kn!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ukoliko ste krenuli na put prema Makarskoj, Međugorju ili Dubrovniku...zastanite čas i oduševite se prelijepim malenim mjestom Krilo Jesenice, 14km južno od Splita! Kuponi se mogu spajati pa možete kupiti više kupona i produžiti svoj boravak u periodu 10.09.-01.10.'16.!

Ponuda uključuje: Hotel Krilo, Jasenice - 3 dana /2 noćenja sa doručkom za dvije osobe za 599 kn!!!


Kuponi se mogu spajati! 

Kuponi su iskoristivi 10.09.-01.10.'16.

Djeca do 2 godine oslobođena su plaćanja obroka. Djeca od 2 do 12 godina plaćaju 50% iznosa.

Check in: od 14:00h | Check out: do 12:00h. Recepcija radi 24 sata dnevno. 

Napomene: Dječji krevetić je dostupan na zahtjev - gratis.

Djeca starija od 2.g. mogu boraviti sa roditeljima u sobi sa dodatnim ležajem.

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: info@hotelkrilo.com ili na br.tel.:+385 21 756 770, te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.


HOTEL

Hotel Krilo je miran obiteljski hotel koji se nalazi u Krilu Jesenice. Hotel raspolaže s 3 jednokrevetne sobe, sa 5 dvokrevetnih i 9 trokrevetnih soba, s pogledom na more i privatnim a la carte restoranom. Nalazi se na samoj plaži, u centru malog dalmatinskog mjesta Krilo Jesenice, 14 km južno od Splita. To je idealno mjesto za obiteljski odmor, mlađe i starije parove koji žele miran odmor. Također je idealan ako trebate kratku pauzu na putovanju prema Makarskoj, Međugorju ili Dubrovniku.

RESTORAN

Hotelski restoran nudi svakom gostu visoko kvalitetu hranu i pića, kao i bogati doručak i veliki izbor a la carte jela za večeru. Menu je osmišljen da zadovolji ukuse i zahtjeve svakog gosta, nudi razna mesna i riblja jela, jela s roštilja, raskošne salate i razne priloge.

Posvetili smo veliku pozornost modernom dizajnu našeg restorana u kombinaciji s arhaičnim freskom. U našem restoranu možete osjetiti duh Mediterana, duh pomoraca koji su popravljali svoje čamce i mreže te su čekali idealno vrijeme za plovidbu na moru tijekom stoljeća.

Osim najboljeg od mediteranske kuhinje, možete uživati ​​široku paletu europskih jela, a najbolja vina će dodati svoj poseban okus jelima. Gosti hotela također mogu koristiti uslugu doručka, polupansiona i punog pansiona.

KRILO JESENICE

Krilo Jesenice - ovo malo mjesto se nalazi u općini Dugi Rat. Stanovništvo se tu od davnina bavi turizmom i brodarstvom. Smješteno je svega 14 km od drugog po veličini grada u Hrvatskoj i jedne od najpoželjnijih destinacije na Jadranu-Split.  Mjesto karakteriziraju osamljene uvale, kupališta pred privatnim kućama i pansionima, a također je poznato po brodovima pa ga često i nazivaju mjestom Onassisa. Ta tradicija starih brodova „salbunjera“, ali i današnjih turističkih jedrenjaka, stara je oko 300 godina. Od zanimljivosti u Krilu Jesenice razgledajte „Trabakule“ (veliki drveni brodovi), kameni spomenik (spomenik u čast Dragi Ivaniševiću, jedan od najvećih Hrvatskih poetičara u drugoj polovici 20.st.) i arheološke nalaze (nađeni u Turskoj peći i Ponistrici te svjedoče o naseljenosti ovog područja još od kamenog doba). Kao i u svakom Dalmatinskom mjestu tako i u Krilu Jesenice tijekom ljetnih mjeseci održavaju se razne fešte na kojima možete uživati u jelu, piću i ugodnoj glazbi. Ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u nogometu, rukometu, košarci, odbojci, biciklizmu, pješačenju, ronjenju i brojnim drugim aktivnostima.


KAKO DO NAS

Idete li iz smjera Zagreba vozite autocestom Zagreb - Split, a kod Splita produžite Jadranskom magistralom prema jugu još 14 km. Putujete li iz smjera Rijeke slijedite Jadransku magistralu do Splita, a potom nastavite još 14 km prema jugu Hrvatske do Omiša. Dolazite li iz Dubrovnika vozite Jadranskom magistralom prema sjeveru i preko Makarske produžite dalje još 40-ak kilometara u smjeru Splita.


Zrakoplovom: Do Splitske zračne luke, potom autobusom, automobilom, taksijem 30 km do Krila Jesenice. Osoblje hotela po dogovoru može doći po vas.


IZLETI

Hotel Krilo želi unaprijediti ponudu za naše goste, pa smo osmislili aktivne, kreativne i zabavne izlete programe za sve naše buduće goste. Tijekom svog boravka u hotelu Krilo, naše osoblje na recepciji je na raspolaganju za sve informacije za izlete, zanimljivim programima i aktivnostima u regiji Srednje Dalmacije koju s ponosom predstavljamo. Nudi Vam se mogućnost izleta brodom na obližnje otoke. 

Brač, Šolta, Hvar i Vis pripadaju skupini srednjodalmatinskih otoka gdje postoji primorska kultura življenja, a povijest i kulturno naslijeđe ovog prostora seže sve do antike. Svojom prirodnom ljepotom i turističkom ponudom mame mnoge turiste. Slobodno se obratite našem osoblju na recepciji hotela.


 

ŠTO POSJETITI

 

GRAD SPLIT (14 km udaljen od Hotela Krilo)


- glavno urbano, kulturno i prometno središte Dalmacije. Grad Split je s 1700 godina postojanja uz mnoštvo arheoloških, povijesnih i kulturnih spomenika, među kojima posebno mjesto zauzima čuvena Dioklecijanova palača koja čini srž sadašnjeg grada Splita, dio svjetske baštine UNESCO-a, posjeduje atraktivnosti, toplinu bogatstva suvremenoga mediteranskoga grada. Ovo je vječno mlad grad koji živi svojim usporenim ritmom na koji se lako priviknuti. 

Prvi stanovnik ovoga grada bio je car Dioklecijan koji je tu dao sagraditi danas poznatu Dioklecijanovu palaču. Osim Dioklecijanove palače u Splitu se nalaze brojni povijesni spomenici kao što su Željezna vrata (jedino je kroz ova vrata kolao život svih 17.st.), Zlatna vrata (kroz njih je car Dioklecijan kročio u palaču 01. Lipnja 305.g.), Srebrna vrata (skromnije su dekorirana od zlatnih, a svoju slojevitu povijest okitili su najvećim katoličkim događajem splićana, papa Vojtila je svojim papamobilom prošao kroz njih), Mjedena vrata (u cijelosti se razlikuju od ostalih triju, a u prošlosti su osiguravala bijeg morem u slučaju napada na palaču), katedrala Sv. Duje (katedrala za sjedište ima najstariju građevinu u Europi a to je mauzolej cara Dioklecijana), peristil (bio je namijenjen caru Dioklecijanu gdje mu se puk klanjao i ljubio krajeve njegova plašta), podrumi (najbolje očuvani antički kompleks a funkcija im je bila izdignuti prostore careva stana), vestibul (staro carsko predvorje), benediktinski samostan Sv. Eufemije (prva je sagrađena predromanička crkva Sv. Eufemije uz same zidine palače u 11.st.), kapelica Sv. Martina iznad zlatnih vrata, kasnoantička crkvica Sv. Teodora iznad željeznih vrata te mnogi drugi kulturni spomenici.


GRAD OMIŠ (9 km udaljen od Hotela Krilo)


- Omiš je slikoviti grad istinskog mediteranskog ugođaja na ušću rijeke Cetine. To je grad Festivala dalmatinskih klapa, grad kojim su vladali omiški gusari više od 2 stoljeća (od 1221. g. do 1444. g.) te grad pored kojeg se razvila drevna Poljička Republika - prva takva u Europi. Omiš se nalazi u srcu Dalmacije između turističkih centara Splita i Makarske. Poslije burne i zanimljive povijesti od antičkih vremena te srednjovjekovne neosvojive tvrđave omiških gusara, postao je turističko središte rivijere iznimne ljepote.

Tijekom stoljeća rijeka Cetina, na svom 102 km dugom putu do mora, usjekla je veličanstveni kanjon. Svojim gromoglasnim hukom donosila je snagu koja je pokretala mlinska kola, a zatim nalazila svoj smiraj u dodiru s morem.

Nesvakidašnji doživljaji koji se dugo pamte na jednoj od najljepših rijeka Hrvatske postali su prepoznatljiv športsko-avanturistički i ekološki sinonim grada Omiša, a ujedno i novost u turističkoj ponudi Dalmacije.