Čaroban odmor u Zadru!!! 2, 5 ili 7 noćenja u Aussie Dream Apartmanima 3* pogled more ili park sa balkonom + poklon dobrodošlice, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece po super cijeni već od 899 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 2 osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece, ovisno o odabranoj opciji! Kuponi se mogu spajati! Kupon za ponudu vrijedi od 27.08.16. do 30.09.16.

Izaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu od 30 do 45 m2 pogled more ili park (ovisno o raspoloživosti) s balkonom + poklon dobrodošlice, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece.

Ponuda 2 uključuje: 6 dana i 5 noćenja u apartmanu od 30 do 45 m2 pogled more ili park (ovisno o raspoloživosti) s balkonom + poklon dobrodošlice, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece.

Ponuda 3 uključuje: 8 dana i 7 noćenja u apartmanu od 30 do 45 m2 pogled more ili park (ovisno o raspoloživosti) s balkonom + poklon dobrodošlice, sve za 2 odrasle osobe i 2 djece.

Svaki apartman ima king size krevet i ormar s tri vrata. U lounge zoni ima krevet na izvlačenje od 160 cm gdje može spavati 2 djece. WI-FI, osigurani zatvoreni parking, klima, grijanje, potpuno opremljena kuhinja, mašina za pranje rublja, roštilj, zona za jedenje na otvorenom 50 m od mora i teniskog igrališta.

Aussie Dream Apartmani 3*

Svaki apartman ima king size krevet i ormar s tri vrata. U lounge zoni ima krevet na izvlačenje od 160 cm gdje može spavati 2 djece. 

SADRŽAJI:

WI-FI, 

osigurani zatvoreni parking, 

klima, 

grijanje, 

potpuno opremljena kuhinja, 

mašina za pranje rublja, 

roštilj, 

zona za jedenje na otvorenom 50 m od mora i teniskog igrališta.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Zadar

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnost. Posebnost grada neodoljiva je za poštovatelje i ljubitelje povijesnih spomenika i kulturne baštine, umjetnike, turiste i njegove građane. 

Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. 

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail aussie.dream.apartments@hotmail.com ili na mobitel 091 8978 907, uz KOD i ID kupona po primitku kupona, te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona.