[VELA LUKA] Uživajte u mirisima Mediterana!!! Odmor uz 5 ili 7 noćenja u potpuno opremljenim Apartmanima Vala*** u Vela Luci, sve za 2 odrasle osobe + 2 djece do 12 godina GRATIS, već od 2599kn!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Šarmantan osjećaj ljeta u prekrasnim apartmanima Vala*** - prvi red uz more u Vela Luci na Korčuli osim udobnog smještaja čeka vas i piće dobrodošlice! Kupon se može iskoristiti od 24.08. do 14.09.2016.!

Ponuda uključuje: 5 ili 7 noćenja za 4 osobe u apartmanima Vala u Vela Luci (dvoje odraslih i dvoje djece do 12.godina). 


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

OPCIJA A - 5 NOĆENJA

OPCIJA B - 7 NOĆENJA


U cijenu je uključeno: 

1x ručak tokom boravka,

smještaj u apartmanu sa balkonom i pogledom na more, 

besplatan parking. 


Kupon se može iskoristiti 24.08. - 14.09.2016.

Kupon vrijedi za za 2 osobe plus dvoje djece do 12 godina.

Popusti za djecu: 2 djece do 12 godina boravi besplatno.

Nadoplata za osobu stariju od 12 godina - 10 eura po danu

Obavezna provjera raspoloživosti termina prije kupnje kupona na tel.: 020 601 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije isključivo na e-mail: info@hotel-korkyra.com, uz kod i id kupona.

Smješteni odmah uz more Apartmani Vala***  i udaljeni svega 1.5 km od centra Vela Luke, na otoku Korčuli, idealno su mjesto za Vaš bijeg od užurbane svakodnevnice. 

Okruženi mirisnim mediteranskim raslinjem Apartmani Vala*** u Vela Luci pružaju Vam sav komfor i privatnost koja Vam treba kako bi se kvalitetno odmorili. 

Svi apartmani klimatizirani su i otpuno opremljeni te sadrže sve što Vam je potrebno da biste se osjećali kao kod kuće. Shodno tome u apartmanima se nalazi kuhinja sa svim potrepštinama, kupaonica sa tuš kabinom, SAT TV, besplatni WiFi internet te terasa sa pogledom na more i sjedećom garniturom. 

Otok Korčula

jedan od najljepših otoka na Jadranu, šesti otok po veličini i drugi po naseljenosti u Hrvatskoj (oko 16 000) stanovnika. Tri najvažnija grada na otoku su: Korčula - srce otoka - često nazivana malim Dubrovnikom, Blato - najbogatije mjesto na otoku i Vela Luka - relativno novo mjesto s najvećim brojem stanovnika (4100 stanovnika).

Otok Korčula dug je 46 km u smjeru istok-zapad, dok udaljenost između sjeverne i južne obale otoka iznosi između 5 i 8 km. Na sjevernoj obali otoka nalaze se luke Korčula, Žrnovska Banja, Račišće, Babina i Prigradica. Na krajnjem zapadu smjestila se Vela Luka, najveća i najzaštićenija uvala s lukom, koju sa sjevera i juga dodatno štite zeleni brežuljci. S više od 2.600 sunčanih sati godišnje Vela Luka je najsunčanije mjesto na cijelom Jadranu.

Na zapadnoj obali otoka Korčule nalazi se gradić Vela Luka, smješten u dnu duboko usječenog zaljeva, razvedenog u mnoštvo uvala. Obrasla je vinogradima, maslinama, smokvama i borovima.

Vela Luka se može pohvaliti panoramskim pogledom i pogodnom mediteranskom klimom, ali iznad svega kristalno plavim morem, posebno na obližnjem otoku Proizdu, kojeg je Hrvatska turistička zajednica 2007. godine proglasila plažom godine.