KORČULA - last minute ljetovanje u mobilnim kućicama Marco Polo Village - Kamp Kalac! Idealan obiteljski odmor u lipnju uz 2, 5 ili 7 noćenja za do 6 osoba, već od 1694 kn! Termin 03.09.-10.09.'16.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi se mogu iskoristiti od 03.09. do 10.09.2016.! Cijena se odnosi na kućice 35m2! Kupon vrijedi za do 6 osoba (4 odraslih i 2 djece)!

Ponuda uključuje: 3 opcije na odabir u mobilnim kućicama Adriatic Kampova, Marco Polo Village, Kamp Kalac na Korčuli.

OPCIJA A - 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama Adriatic Kampova, Marco Polo Village, kamp Kalac za do 6 osoba. 

OPCIJA B -  6 dana/5 noćenja u mobilnim kućicama Adriatic Kampova, kamp Marco Polo Village, kamp Kalac za do 6 osoba. 

OPCIJA C -  8 dana/7 noćenja u mobilnim kućicama Adriatic Kampova, kamp Marco Polo Village, kamp Kalac za do 6 osoba. 


Kupon vrijedi za do 6 osoba. (4 odraslih i 2 djece)

Kuponi se mogu spajati.

Cijena se odnose na  kućice 35m2

Odmah nakon kupnje kupona obavezna je potvrda rezervacije uz kod I ID kupona na mail: info@adriatic-kampovi.hr

Marco Polo Village

Marco Polo Village nalazi se na otoku Korčuli, u neposrednoj blizini hotela Bon Repos na svega 3 km udaljenosti od centra grada Korčule. Uz kamp se prostire privlačna pješčana plaža, zanimljiva za obitelji s djecom, dok se u zaklonjenim uvalama nalaze plaže od žala i pijeska gdje su stvoreni idealni uvjeti za uživanje u dražima ljeta. Oni malo stariji mogu se upustiti u istraživanje morskih dubina samostalno ili pod palicom profesionalnih instruktora ronilačke škole.

Mobilne kućice Marco Polo Villagea

Mobilne kućice Marco Polo Villagea dizajnirane su u duhu dalmatinskog podneblja u kojem su i smještene. Kućice su smještene u kampu na način da se što bolje uklope u svoje okruženje, ali također da našim gostima pruže privatnost i izvorni doživljaj ovog kraja.

Naše kućice u svojih 35 metara kvadratnih mogu primiti do 6 osoba. Središnja prostorija je dnevna soba s kompletno namještenom i opremljenom kuhinjom. Dvije spavaće sobe su jednostavno, ali ugodno namještene te svaka ima svoju vlastitu kupaonicu s tuš kabinom, umivaonikom i zahodom. Sve mobilne kućice opremljene su klima uređajem.

Prostrana terasa pred kućicom vaša je osobna oaza mira i mjesto koje će vam pružiti nezaboravne trenutke uživanja u autentičnom krajoliku, mirisima i zvukovima mediterana.

Aktivnosti

Šarolika ponuda sportskih aktivnosti, poput tenisa, biciklizma, vožnje kanua, minigolfa, stolnog tenisa zadovoljiti će sve potrebe i očekivanja gostiju željnih avanture i zabave. Kamp je okružen maslinicima i borovom šumom te se proteže na 3 hektara površine. U neposrednoj blizini kampa nalaze se snack bar, supermarket, beach bar, restoran i konoba. Za one željne isprobavanja raznolikih specijaliteta i uživanja u vrhunskoj gastronomskoj ponudi pobrinuti će se ljubazno osoblje grilla Galeb, pizzerije Bor i konobe Lanaterna smještenih na samoj plaži.

Ljubitelje prirode i obitelji s djecom očarati će ljepota dalmatinskog krajolika, guste borove šume, maslinici te svježi morski zrak koji stvaraju osjećaj slobode i idealna su podloga za bezbrižan odmor.


Kako do Marco Polo Village?

Dolazak automobilom

Ako na Korčulu dolazite iz smjera sjevera, najjednostavnije je ići autocestom A1 do Splita odakle ćete svoje putovanje nastaviti trajektom za Korčulu. Drugi način je da nastavite vožnju autocestom A1 do izlaza Ploče, a potom Jadranskom magistralom (D8) do skretanja za poluotok Pelješac (nakon prolaska kroz Bosnu i Hercegovinu i prelaska mosta Bistrina). Pelješka cesta D414 dovest će vas do mjesta Orebić odakle ćete kratkom vožnjom trajektom stići na otok Korčulu.

Dolazak brodom

Brodske linije povezuju korčulu s različitim Hrvatskim lukama. Neke od linija su: Trajektna linija Split, Ploče i Orebić Brzobrodska obalna linija Rijeka-Korčula-Dubrovnik Katamaranska linija Split-Vela Luka, Split-Korčula i Dubrovnik-Korčula desetominutna trajektna vožnja Orebić-Korčula svaki puni sat