ROGOZNICA - Last minute odmor u predivnoj Vili Luxor! Još stignete uživati u suncu i moru uz 2 ili 5 noćenja za 2 osobe već od 549 kn! Jedno dijete do 10 god GRATIS! Kupon vrijedi 21.08. - 18.09.'16.!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 10 godina GRATIS!!! Kuponi se mogu spajati. Kuponi su iskoristivi od 21.08. do 18.09.2016.

Ponuda uključuje: Vila Luxor - Rogoznica kamena kuća  - prekrasni apartmani na samo 150 m od plaže već od 549 kn!

Prije kupnje izaberite: 

Opcija 1) 3 dana /2 noćenja za dvoje za samo 549 kn!

Opcija 2) 6 dana/5 noćenja za dvoje za samo 1249 kn!

Jedno dijete do 10 godina GRATIS!!!

Jedno dijete do 10 godina GRATIS

Svaka slijedeća osoba plaća direktno 50 kn/dan direktno vlasniku + boravišna

Kuponi se mogu spajati

Kuponi su iskoristivi od 21.08. do 18.09.2016.

Obavezna predrezervacija na tel.: 091 518 6129 

ODMAH nakon kupnje kupona obvezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID kupona na e-mail: vilaluxor@gmail.com

Vila Luxor  je novi turistički objekt koji privlači poglede svojom vanjštinom i atraktivnošću. Sastoji se od četverokrevetnih, trokrevetnih i dvokrevetnih apartmana AP/ST.

U sastavu apartmana nalazi se kupaona, WC, blok kuhinja (električni štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, posuđe), stol, četri stolice, francuski ležaj za dvije osobe i dva ležaja, balkon i terasa.

Vila se nalazi u neposrednoj blizini mora gdje su smještene plaže od pijeska i šljunka.


Sport i zabava

U blizini se nalazi nacionalni park Kornati sa mnogobrojnim otocima te nacionalni park Krka sa svojim prelijepim slapovima. Iz mjesta se organiziraju jednodnevni izleti u sve gradove i nacionalne parkove. Samo mjesto pruža mogućnost odmora, sporta i rekreacije, pa možete unajmljivati plovila, igrati tenis, završiti tečaj ronjenja, upravljati plovilima...

U blizini je i popularni disco club Aurora (4 km od rogoznice), jedna od najvećih diskoteka na Jadranu.

Rogoznica

Rogoznica je mjesto u srednjoj Dalmaciji smještena između dva veća centra Splita i Šibenika. Mjesto bi mogli podjeliti na stari i novi dio.

Stari dio je izuzeto atraktivan i daje mediteranski ugođaj sa svojom arhitekturom i ribarskim brodicama na rivi. Naseljen je već u antičko doba, a bio je poznat po tome što je kovao svoj vlastiti novac. Luka Rogoznica bila je još u vrijeme mletačkog vladanja najsigurnija luka za male brodice zbog plićine mora. Sada se na tom mjestu nalazi marina Frapa koja je najsigurnije zaklonište za jahte na tom dijelu obale.

U mjestu se nalazi tržnica, ribarnica, pošta, pekara, mesnica, razni marketi, ambulanta te desetak restorana koji pripremaju specijalitete od riba, školjki, rakova te drugih morskih plodova, a kod kojih je moguće izvršiti rezervaciju. Rogoznica se nalazi na srednjem Jadranu, te je okružuju veći gradovi Split, Šibenik, Trogir i Primošten.