VIS - Savršen odmor za dvoje u postsezoni! Izaberite između 3 ili 5 noćenja u Apartmanu Ana na Visu te uživajte u periodu od 01.09. do 15.10.2016. , sve za 2 osobe... već od 649 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti od 01.09. do 15.10.2016.! Kuponi se mogu spajati

Ponuda uključuje: Savršen odmor za dvoje u postsezoni u Apartmanu ANA na Visu u periodu od 01.09.2016. do 15.10.2016. već od 649 kn 

Opcija 1) 4 dana/3 noćenja za dvoje

Opcija 2) 6 dana/5 noćenja za dvoje 


Kuponi se mogu spajati!!!

Kupon se može iskoristiti od 01.09. do 15.10.2016.  

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina sa Partnerom!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na tel. 099 329 0101 ili mailom na: libelasjaj@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku. 

Apartmani Ana

Vis je oduvijek bio otok ribara i vinogradara. Kada govorimo o Visu, govorimo o jedinstvenom povijesnom i kulturnom otoku s prirodnom baštinom s jedne strane, a prekrasnim čistim morem, plažama i uvalama, ljubaznim domaćinima te izvrsnim restoranima i komfornim smještajem s druge strane. Vis je popularno turističko odredište za one posjetitelje koji žele doživjeti jedinstvenu mediteransku atmosferu i način života.

Boravit ćete u udobnom, novouređenom apartmanu u Visu, okružen kamenim kućama i ulicama u mirnom području uz opuštajuću atmosferu. Na raspolaganju su bračni krevet za dvije osobe, kuhinja, kupaonica s tušem, terasa od 15 m2 (sa stolom, stolicama i sl), TV i besplatni WiFi.

Otok Vis

Otok Vis stoljećima se ponosio netaknutom prirodom i atraktivnim podmorjem, vinogradarstvom i vrhunskim vinima, ribarskom kulturom i ribljim specijalitetima, te burnom prošlošću. 

Bogatstvo raznolikosti otoka Visa svakog će radoznalog posjetitelja ostaviti bez daha. Prekrasne viške uvale Stiniva i Srebrna, tajnovita Modra špilja, viške delicije i vrhunske vinske sorte, aromatizirana i netaknuta priroda samo su dio bogate ponude otoka.