[ZAGREB] Previše sjedite, zapustili ste se i bole Vas leđa? Vratite kondiciju i postignite željenu formu u Dynamic Fitness i pilates centru uz mjesečnu članarinu za neograničeno vježbanje za 99 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vaše tijelo izgubilo je formu ili Vas bole leđa od previše sjedenja? Upišite na mjesec dana neograničenog vježbanja! Dovedite se u savršenu kondiciju te oblikujte i učvrstite Vaše mišiće! Kupon vrijedi isključivo 01.09.-01.10.'16. (početak 1.treninga)! ponuda vrijedi za sve nove članove i one koji nisu vježbali dulje od 6 mjeseci!

Ponuda uključuje: Dynamic Fitness i pilates centar - mjesečna članarina za neograničeno vježbanje za samo 99 kn! 


Cijena uključuje: neograničena članarina za 1 mjesec za 99kn - ponuda vrijedi  za sve nove članove i one koji nisu vježbali dulje od 6 mjeseci!


OSNOVNI SAVJETI: 

Prije treninga se zagrijte nekim od aerobnih načina vježbanja.

Nikada ne trenirajte isti mišić dvaput zaredom.

Utege spuštajte sporije nego što ih dižete.

Ako ne možete postići ciljani broj ponavljanja, smanjite težinu. I obratno.

Pauza između serija treba biti između 60 i 90 sekundi.

Vaše zadnje ciljano ponavljanje treba biti blizu ili do iznemoglosti ili do otkaza.

Kod muškaraca je najčešće treniranje samo tzv. show-off mišića kao što su prsa i biceps, a zanemarivanje ostalih, što dovodi ne samo do neproporcionalnog izgleda nego i do neproporcionalne snage mišića, što lako uzrokuje ozljede.

Zanemarivanje adekvatnog režima ishrane te odgovarajućih nutrijenata može sav trud u teretani učiniti uzaludnim, čega početnici najčešće nisu svjesni.

Kriva tehnika i prevelike težine: da bi impresionirali druge vježbače često se pretjeruje u kilažama čime se bilda jedino ego, ali ne i mišići.

Pretjerivanje sa aerobnim vježbama: Mnogi vjeruju da je aerobni trening neophodan ako nam je cilj sniziti postotak masti te tada u njemu često pretjeruju i dolazi do prevelikog gubitka mišićne mase.


Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom na br.tel 091 628 8828, te potvrda rezervacije nakon kupnje uz KOD i ID kupona po primitku.