PodržimoNaše

Apsolutni hit svjetskih zvijezda konačno je stigao i u Zagreb!!! Slim VIP Studio-Mezoterapija dermagunom uz koktel supsanci za brzo pomlađivanje lica za samo 289 kn umjesto 700 kn!!!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite neponovljivu ponudu medicinske Mezoterapije dermagunom koja se primjenjuje samo u ordinacijama i certificiranim mezoestetik centrima!!! Zablistajte u samo 1 dolasku - odmah vidljivi rezultati!!!

Ponuda uključuje: SLIM VIP STUDIO - dermapen - apsolutni hit svjetskih zvijezda konačno je stigao i u Zagreb - Mezoterapija  vitaminsko-hijaluronskih koktela elektroporacijom ili DERMO PEN-om za samo 289kn umjesto 700kn!


Zablistajte u samo 1 dolasku - odmah vidljivi rezultati!!!


Mezoterapija dermagunom uključuje: koktel aktivnih supstanci za ultra brzo pomlađivanje lica!!! 

Mezoterapija derma pen tehnikom ili aparatom za elektroporaciju koji otvara pore kako bi se aktivne supstance koktela vitamina hyalurona, botoxa apsorbirale, za samo 298 kn umjesto 700 kn!

Mezoterapija je suvremena medicinska metoda kojom srednji - mezo sloj derme apsorbira ACE vitamine, hijaluron koji se nanose zavisno od zatečene problematike koja se želi riješiti na licu ili dijelu tijela.

Rezultat je pomlađena i dubinski hidratizirana koža lica ili tijela bez celulita, strija i ožiljaka.

Više od 85% žena ima razvijen celulit u nekom od tri stadija, posebno nakon 30-te godine. Pojava celulita nije vezana uvijek uz debljinu: mnoge žene s normalnom tjelesnom težinom imaju problem celulita, budući da se radi prvenstveno o genetskom, hormonskom i anatomskom problemu.

 

Kako se riješiti celulita?

MEZOTERAPIJA je nekirurška neinvazivna metoda učinkovita kao anti age tretman pomlađivanja kože lica nakon ljeta i sunčanja, učinkoviti je u liječenju nečiste kože i nepravilnosti na licu uzrokovanih aknama, liječenju celulita, ožiljaka i opadanja kose.

Mezoterapija uključuje apsorpciju  vrhunskih koktela vitamina, aminokiselina  u površinu kože na problematičnim dijelovima.

Danas mezoterapija može po rezultatima ugroziti neke druge metode i uređaje koji su daleko skuplji od mezoterapije a ponekad ne učinkoviti.

Rezultati koji se dobivaju mezoterapijom su odlični, koža je dubinski hidratizirana, smanjenih pora, sjajna, primjenom koktela hijalurona ili botoxa koža lica, vrata i dekoltea zamjetno je mladenački zategnuta i  izražajnijih kontura lica.


Iskoristite neponovljivu ponudu medicinske mezoterapije DERMO PEN tehnikom koja se primjenjuje samo u ordinacijama i certificiranim mezoestetik centrima ili elektroporacijom bez iglica! 

Ponudu možete koristiti za tretiranje različitih dijelova I problema na koži:

·        Tretman pomlađivanja lica, vrata i dekoltea 

Tretman liječenja celulita i masnog tkiva dijela  tijela po odabiru

·         Tretman liječenja strija I ožiljaka

  

MEZOTERAPIJA DERMAPEN tehnikom  je tretman vrlo je sličan učinku tretmana fraksel laserom jer direktno pokreće proizvodnju postojećeg kolagena uz posttraumatski odgovor kože da na svoj prirodni način liječi i proizvodi kolagen i elastin.

DERMO PEN sterilnim mikro iglicama za jednokratnu upotrebu tretira se površina kože u svrhu pomlađivanja kože prirodnim putem  srednji sloj apsorbira aktivne supstance koje dubinski hrane i pomlađuju u tretmanu tretiranja celulita aktivne supstance razgraduju celulit  i masno tkivo.

 

Koja je prednost mezoterapije?

Prijenos tvari direktno kroz kožu je jedini način da potrebne tvari stignu na određeno mjesto gdje je potreban njihov utjecaj.  Bez obzira koliko puta kreme nanosili na kožu ili pili razne tvari one neće nikada doći na potrebno mjesto bar ne u dovoljnoj koncentraciji. Mezoterapija je stoga je jedina metoda koja to omogućuje i kožu dubinski hrani tj daje ono što joj je potrebno na pravo mjesto.

Post trauma blagog površinskog oštećenje kože potiče kožu na  obnovu, stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za regeneraciju u zarastanju kože, i tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.

Savršena je zamjena za laserke tretmane i kemijski piling koji su invazivni i iziskuju dulji oporavak.

 

Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda mikroiglicama koji pospješuje efekt i pruža ravnomjernije tretira teško dostupna mjesta.

Primjena analgetske kreme i ujednačeno perforiranje svakog milimetra kože minimalizira bol i neugodu, vrijeme oporavka je maximum 24 sata.

Uglavnom nije potreban oporavak nakon tretmana.

 

Rezultati su odmah vidljivi:

·         dubinska hidratizacija i prirodno popunjavanje  bora vitaminsko hyaluronskim koktelima

·          potiče kožu na obnavljanje i pritom  postiže zatezanje i pomlađivanje kože

·         rješava  nejednakosti na koži, smanjuje ožiljake i strije

·         naročito je pogodan za osobe koje imaju akne i upalne procese, a ne podnose klasično čišćenje istiskivanje lica prevencija i liječenje akni

         •      lifting atrofirane kože, smanjenje vrečastih vjeđa, tamnih podočnjaka i podbratka

         •      liječenje opadanja kose kod žena i muškaraca

Ukoliko ste premladi za klasičnu MEZOTERAPIJU injektiranja filera ili zazirete od igle, ovaj tretman mezoteraije je dobitna kombinacija za vas jer se nanose vrhunski kokteli koji se apsorbiraju kroz kožu.

Elektroporacija je neinvazivna i bezbolna altrernativa tradicionalnoj mezoterapiji mikroiglicama izrazito komforan  tretman apsorpcije vitaminsko hyaluronskih koktela za  prevenciju, regeneraciju i dubinsku hidratizaciju.

U prostranom modernom opuštajućem ambijentu SlimVIP mezoestetik centra, educirano osoblje pregledati će vašu kožu, savjetovati i odrediti vrstu profesionalnog tretmana i prateće kućne njege u skladu sa njenim potrebama.

 

Saznajte više na: www.slimvipstudio.com