Čaroban odmor na Makarskoj rivijeri! 3, 5 ili 7 polupansiona u sobi sa balkonom u Vili Sax u malenom mjestašcu Drvenik, za dvoje već od 989kn! Kupon je iskoristiv u periodu 10.09-26.09.'16.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 3 opcije: 3, 5 ili 7 polupansiona za dvoje već od 989kn! Prvo dijete do 10 godina GRATIS! Svi kupci kupona ostvaruju 10% popusta na hranu i piće u a'la carte restoranu!

Ponuda uključuje: Vila Sax, Drvenik 10.09-26.09.'16. - 3 opcije sa polupansionom već od 989 kn! 


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) 4 dana/3 polupansiona za dvoje u sobi sa balkonom za 989 kn!

Opcija 2) 6 dana/5 polupansiona za dvoje u sobi sa balkonom za 1649 kn!

Opcija 3) 8 dana/7 polupansiona za dvoje u sobi sa balkonom za 2299 kn!

Vila Sax

Udaljena samo 30m od plaže u svojoj ponudi ima dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne apartmane opremljene hladnjacima i ostalim potrebnim inventarom.

Uz balkone koji pripadaju apartmanima, gostima su na raspolaganju komforne i lijepo uređene terase sa velikim grilom. Za vrijeme iznenadnih kišovitih ljetnih dana ili dugih i vrućih ljetnih večeri, Vila Sax će Vam omogućiti zajednička druženja i razne animacije u prostoru restoranskog karaktera, osmišljenog za društvene aktivnosti.

Blizina mora i prelijepe prirodne, šljunkovite plaže, udobnost smještaja i domaćinski pristup, glavni su aduti Vašeg lijepog i ugodnog odmora.

Drvenik je turističko naselje na Makarskoj rivijeri. Smješten između strmih grebena planine Biokovo i morske obale uz prekrasne plaže. Naselje je podjeljeno na dva dijela, smješteno u dvije uvale pod nazivom Donja Vala i Gornja Vala. Uz bogatu gastronomsku ponudu dalmatinskih konoba te prekrasne plaže u hladu borova Drvenik sve više privlači brojne turiste da svoj odmor provedu upravo ovdje.

Svakako Vam preporučamo i šetnjicu do "starog sela" ispod Biokova ( mjesta u kojem su do konca drugog svjetskog rata zapravo i živjeli stanovnici Drvenika ) odakle se pruža predivan pogled na Hvar, Vis, Pelješac...a uz posjet Kostanić kuli i grebu sa stihovima Andrije Kačića Miočića, probajte domaće crno vino ispod stare murve...

Usluga a'la cate restorana sa popustom za hranu i piće od 10%.

Upotreba parkinga gratis! 

            Besplatan Internet u sobama!

Cijene se odnose za standardne sobe bez balkona i pogleda na more. 

Za komfort sobu sa balkonom i pogledom na more, doplata 25 kn po sobi na  dan.

            Za obiteljsku deluxe sobu sa velikim balkonom i pogledom na more, doplata 50 kn po sobi na dan.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom!

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je odmah napraviti rezervaciju za željeni termin dolaska na +385 (0)91 628 2211 , uz KOD i ID kupona po primitku.