PodržimoNaše

Savršen dan uz odmor kraj Bjelovara! Super ponuda Izletišta i vinotočja "VINIA"- 2 dana/1 noćenje u sobi sa 4* uz doručak i 1 večeru, degustaciju 4-6 vrsta domaćih vina...za dvoje i samo 369kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se, uživajte u jelima iz tradicionalne kuhinje, popijte čašu vina od grožđa s bilogorskih obronaka i ugodno se zabavite! Kupon se može iskoristiti do 30.09.'16.! Ponuda vrijedi za cijeli tjedan!

Ponuda uključuje: Izletište i vinotočje ''Vinia'' -  2 dana/1 noćenje u sobi sa 4* Midnight Rain ili Queen Mary uz doručak i 1 večeru u Agroturizmu Vinia uz PROGRAM 1


Dvodnevni posjet Agroturizmu VINIA (PROGRAM 1)

Od 14.00 dolazak u Agroturizam Vinia i smještaj u sobe

19.00 Degustacija 4-6 vrsta vina domaće proizvodnje uz kanape-e

20.00 večera ( Plata za dvoje ( zagrebački pileći, vratina, mesni uštipci, prilog pekarski krumpir i kuhano povrće), miješana salata, palačinke) 

Noćenje u sobi sa 4**** Midnight Rain ili Queen Mary

08:00 – 10:00 doručak


Ponuda vrijedi za CIJELI TJEDAN!

Jedan kupon vrijedi za 2 osobe!

Blizu Bjelovara, a ipak dovoljno daleko da osjetite atmosferu seoskog života, prekrasne prirode i svježeg zraka smjestilo se Izletište i vinotočje "Vinia" obitelji Šapić! 

Na prekrasnim brežuljcima, nedaleko grada Bjelovara, smješteno je Izletište i vinotočje ”Vinia obitelji Šapić, a čiji su članovi Livia, Laura, mama Tajana i tata Saša.  

Udaljeni smo samo 4 kilometara od grada u pravcu Đurđevca, a točna lokacija nam je malo prigradsko mjesto Puričani. 

Uz selo prostiru se vinogradi s kojih se pruža panoramski pogled na Bjelovar i prekrasne zelene šume bjelovarsko – bilogorskog kraja. 

Sobe u našoj ponudi - Midnight rain i Quinn Marry imaju dva kreveta koji se mogu spojiti u veliki bračni krevet, TV, klima uređaj, Internet, kupaonicu sa hidromasažnom tuš-kadom i terasu.

Vinski podrum sastoji se od glavnog prostora u kojem su inox bačve zapremina od 40 do 9.000 litara. U velikim inox bačvama odvija se maceracija i fermentacija u kontroliranim uvjetima te čuvanje vina. Drugi manji dio vinskog podruma je dio sa drvenim hrastovim barrique bačvama, arhiva i vinska banka sa sefovima za čuvanje vina. Strastveni sakupljači vina mogu iznajmiti sef i u njemu čuvati svoja vina u podrumskim uvjetima.

Vina iz vlastite proizvodnje koje nudimo možete vidjeti ovdje!

Obavezna rezervacija ODMAH po kupnji kupona putem e-maila: info@vinia.hr ili broja tel.: 043 636 206, uz ime i prezime te ID broj i kod kupona.