PodržimoNaše

[GRADAC] Odmor u prelijepom Gradcu!!! Uživajte čak 8 dana u apartmanima Nikolić uz 7 noćenja u apartmanu 2+1 ili 4+2 za do 6 osoba po super cijeni već od 1309kn! Kuponi se mogu spajati!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Nikolić nalaze se u mirnom dijelu turistički popularnog dalmatinskog mjesta Gradac u Makarskoj rivijeri, pokraj kulturnog spomenika Gradina, u starom dijelu Gradca. Kupon za ponudu vrijedi od 01.09. do 30.10.16., za 2, 3, 4 ili čak 6 osoba!

Izaberite između 4 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 8 dana i 7 noćenja u apartmanu 2+1, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 8 dana i 7 noćenja u apartmanu 2+1, sve za 3 osobe.

Ponuda 3 uključuje: 8 dana i 7 noćenja u apartmanu 4+2, sve za 4 osobe.

Ponuda 4 uključuje: 8 dana i 7 noćenja u apartmanu 4+2, sve za 6 osoba.

 

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail toni_nikolic@yahoo.com ili na mobitel 098 9003 317, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.

Kuponi se mogu spajati.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu! 

  

Apartmani Nikolić nalaze se u mirnom dijelu turistički popularnog dalmatinskog mjesta Gradac u Makarskoj rivijeri, pokraj kulturnog spomenika Gradina, u starom dijelu Gradca. 

Apartmani su 60 metara udaljeni od plaže, trgovina i restorana. Uz povoljnu cijenu nude i besplatan bežični internet i besplatan privatan parking. Apartmani su klimatizirani, a sve takse i dodatni troškovi su uključeni u cijenu. 

Iskoristite ovu ponudu za uživanje u gastronomskoj ponudi Dalmacije, te uživanju u lijepom vremenu i na samom završetku ljeta. 

Apartman(4+2) velik je 90m2, te je zapravo cijeli kat kuće s dvorištem. 

Dvorište ima predivan pogled na more i roštilj, a apartman ima 3 sobe, dnevni boravak, kuhinju, hodnik i wc. 

Apartman (2+1) velik je 28m2, a sastoji se od bračnog kreveta i jednog kreveta za jednu osobu, kuhinje, balkona i terase s pogledom na more.