[BRAČ] Luksuzni odmor na otoku Braču!!! Uživajte 8 dana u Villi Nika sa bazenom uz 7 noćenja za do 7 osoba po super cijeni! Guštajte u rujnu u terminu po izboru u periodu 10.-24.09.'16.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u luksuznoj villi za do 7 osoba super povoljno!!! Prije nego pritisnite KUPI odaberite željeni termin: od 10.09. do 17.09.16. ili od 17.09. do 24.09.16.!

Rustikalna Vila Nika, smještena deset minuta od centra grada Supetra i samo 2 kilometra udaljenosti  do mora s privatnim bazenom i tri spavaće sobe za sedam osoba. Vila je pogodna za obitelji s djecom ili grupe prijatelja koji žele uživati u čarima prekrasnog otoka Brača. 


Ponuda uključuje: 7 noćenja za do 7 osoba u Villi Nika sa bazenom, na otoku Braču.


Prije nego pritisnite KUPI odaberite željeni termin:

TERMIN A - od 10.09. do 17.09.16. 

TERMIN B - od 17.09. do 24.09.16.


Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživog termina na mail: gogasipek@gmail.com

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na e-mail: gogasipek@gmail.com, uz KOD i ID kupona.

Unutrašnjost Vile obiluje toplinom doma te se sastoji od prizemlja i galerije, površine 160m2 + vanjska terasa 60m2 (natkrivena). 

U prizemlju otvorenog plana spaja se kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak u veliki dnevni prostor s izlaznim vratima koji pružaju izravan pristup na terasu i vrt. Također,nalaze se hodnik, kupaonica s tuš kabinom i spremište. Na galeriji se nalaze tri spavaće sobe, hodnik i obiteljska kupaonica. 

U dvjema spavaćim sobama nalazi se veliki bračni krevet a u glavnoj spavaćoj sobi veliki bračni krevet i dodatni krevet za jednu osobe standardne veličine. Osim ugodnog interijera,Vila je okružena velikim prekrasnim vrtom s maslinama i domaćim smokvama koji pruža privatnost i slobodu te sigurnost za djecu,privatni bazen veličine 8,5x4 metra,dubine 1,5 metara. 

Na natkrivenoj terasi se nalazi stol za objedovanje, sjedeća vrtna garnitura, ljuljačka, vanjski tuš te poseban dio za roštiljanje sa stolom i klupama za objedovanje. U sklopu objekta osiguran je besplatan parking za dva osobna automobila. 

Udaljenost od trgovine 300 m, restorana 500 m, šljunčane plaža 2 km, stjenovite plaže 2 km.

SADRŽAJI:

Vila ima:

vanjski bazen 34m2 (8,5×4m), 

tri spavaće sobe, 

2 kupaone,

dnevni boravak, 

kuhinja, 

blagavaona, 

spremište, 

vanjski roštilj, 

ljuljačke, 

ležaljke, 

garniture za sjedenje. 

Opremljenost: 

2 TV-a, 

linija, 

klima, 

perilica za suđe,

perilica za rublje,

štednjak, 

pećnica, 

hladnjak, 

hladnjak za duboko zamrzavanje, 

caffe aparat, 

mikrovalna, 

toster.