[ZAGREB] Crno Jaje i najnagrađivanija hrvatska kozmetika "Nikel - Priroda liječi"! Pregled dermatoskopom, savjetovanje o njezi kože i Voucher za 20 % popusta na kompletan asortiman kozmetike za 19 kn!

34 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

VELIKA AKCIJA "VLAŠKA STREET FEST"! Nikel inovativna prirodna kozmetika i Crno Jaje i akciji sa nevjerojatnom ponudom za samo 19kn!!! Kupon je iskoristiv do 30.09.2016.! Kupon vrijedi za 1 pregled + stručno savjetovanje + Voucher za popust!


Ponuda uključuje: Nikel - Priroda liječi - najnagrađivanija Hrvatska kozmetika; pregled dermatoskopom, savjetovanje o njezi kože i Voucher za 20% popusta na kompletan Nikel asortiman kozmetike za samo 19 kn!!!


Nikel inovativna prirodna kozmetika

Inspirirano prirodom - ostvareno kroz znanost.

Uz biljke iz netaknute prirode hrvatskog podneblja, za zdravlje, ljepotu i mladost vaše kože, NiKEL koristi i inovativne djelatne komponente uglednih svjetskih istraživačkih laboratorija koji posjeduju vrhunske biotehnologije u službi prirodnih supstanci. Uz kvalitetu, ovi sastojci jamče optimalnu učinkovitost i bioraspoloživost.


Priroda liječi

Tvrtka Priroda liječi osnovana je 1998. godine. Na dvije adrese u samom centru Zagreba, Tomašićeva 3 i stara Vlaška 40, u kojoj je i sjedište tvrtke, od početka radi ne samo kao specijalizirana prodavaonica bezrecepnim lijekovima i medicinskim proizvodima već i kao farmaceutsko savjetovalište i, u suradnji s poznatim dermatolozima, kao farmaceutsko-kozmetološko savjetovalište. 2004. godine magistra farmacije Mirjana Brlečić, vlasnica i direktorica tvrtke Priroda liječi, pokreće prozvodnju prirodne kozmetičke linije Nikel.

 

Kako je nastala Nikel?

"Moj poziv, opredjeljenje i struka je farmacija, a u okviru farmacije – kozmetologija! Eksperimentirala sam s kozmetičkim pripravcima od studentskih dana. Kolegij KOZMETOLOGIJA na četvrtoj godini farmacutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu otvorio mi je put do novih spoznaja i znanja iz područja spravljanja kozmetičkih pripravaka, njihovih prednosti i nedostataka.

 

Nakon dugogodišnjeg istraživanja i bavljenja farmacijom, fitofarmacijom i kozmetologijom te radom u vlastitim ljekarnama, imajući uvid u proizvode koji se nude kao i tegobe klijenata koji sve više pate zbog učestalih alergijskih reakcija na mnogobrojne sastojke u preparatima za njegu kože lica i tijela, želja mi je bila stvoriti prirodnu kozmetiku bez nepotrebnih dodataka, oslobođenu konzervansa, umjetnih boja, mirisa, ZDRAVU kozmetiku sa 100% prirodnim djelatnim komponentama, kozmetiku u koju svaki kupac može imati uvid i koja ne samo da će njegovati već i pomoći u uklanjanju tegoba.

 

Tako je nastala Nikel® linija kao autorski rad farmaceuta. Linija sadrži 63 produkta od kojih mnogi spadaju u kozmetiku s posebnom namjenom i odobrenjem Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske, što znači da nije u pitanju samo njega kože već i posebne potrebe kože, bilo da se radi o tegobama celulita, prekomjernog gomilanja potkožnih masnih stanica, seboreji, aknama, osjetljivoj ili oštećenoj koži, alergijama, tegobama s pucanjem kapilara, borama... Spoj je tradicionalnog znanja s najsuvremenijim postignućima, poput sastojaka s vremenskim otpuštanjem (Nikel krema s čajevcem protiv prištića), obnavljanje i umirenje vrlo oštećene kože s primjenom probiotika (Nikel Probiotik krema), za pomlađivanje kože biljnih matičnih stanica..."

Mirjana Brlečić, magistra farmacije


ODMAH po kupnji kupona obavezna najava ili minimalno dan ranije za pregled kože dermatoskopom na br.tel.: 385(1) 481 4152, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kupon vrijedi za 1 pregled + stručno savjetovanje + Voucher za popust.