Wok by Matija - gastro kutak u centru Zagreba poznatog kandidata Masterchef show-a Matije Nikolić koji morate posjetiti! Nakon shoppinga, šetnje grada, posla ili sastanka skoknite na specijalitete koje zasigurno nećete zaboraviti! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2016.!
Ponuda uključuje: veliku porciju Teryaki wok (piletina, sezonsko povrće, teryaki umak, noodle ili riža) i sok od bazge.
Adresa korištenja kupona: Vlaška 68, Zagreb.
Kupon se može iskoristiti ISKLJUČIVO u Vlaškoj 68 u Zagrebu!
Za ovu ponudu nije moguća dostava.
Radno vrijeme: ponedjeljak-subota 08:00-23:00h
Obavezno je ponijeti kupon sa sobom u restoran prilikom dolaska!
PRETHODNA NAJAVA NIJE POTREBNA!
WOK by Matija je zdrava kombinacija okusa, mirisa i boja. Sva jela su spravljena prema originalnoj vlastitoj recepturi, kao fusion svjetskih gastronomskih specifičnosti i domaće gastronomije. Jedina poveznica s kineskom kuhinjom je činjenica da se hrana termički obrađuje u woku, te mogućnost odabira štapića za jelo zbog prakičnosti i specifičnosti ambalaže.
Namirnice koje koristimo za pripremu Wok-a; od povrća, klica pa do začinskog bilja, dolaze iz prirodnog uzgoja i uzgajaju se na farmi u samom srcu parka prirode Lonjsko polje „MIKIN KRČ“, te iz prijateljskih obiteljskih privrednih gospodarstava. Isto tako proizvodimo i vlastite domaće noodle na bazi domaćeg brašna i jaja iz eko uzgoja.
U ponudi trenutno imamo sedam vrsta Wok-a, od vegetarijanskog i bez svinjskog u čijoj pripremi koristimo zasebno posuđe i pribor za pripremu, pa do Wok-a s odležanim ramstekom, plodovima mora, mariniranim lungićem, domaćom piletinom.
Svi WOK-ovi su tostirani sa svježim sezonskim povrćem, a prema Vašem izboru sljubit ćemo ih s noodlama ili rižom te dovršiti s unikatnim umacima koje sami pripremamo prema posebnim recepturama na bazi soje.
Nikako ne smijemo zaboraviti i ponudu prirodnih sokova koje sami proizvodimo od svježih sezonskih sastojaka.
Wok to go je već više od nekoliko desetljeća raširen kao odlična gastro destinacija zdravog street food-a po svjetskim metropolama, a od sada se uključio i u zagrebačku gastro scenu.
Dobrodošli!