VELIKA AKCIJA VLAŠKA!!! Vidi, kušaj i uživaj! Uživajte uz Vom fass kvalitetu i potpuno prirodna eko ulja - ulje koštica grožđa ili ulje kikirikija, te dunjin balzamični ocat, svi po 250ml već od 36kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

VELIKA AKCIJA "VLAŠKA STREET FEST"! Do savršene forme uz pomoć Vom fass ulja, potpuno prirodne proizvode od likera do octa! Kupon je moguće iskoristiti isključivo u Vlaškoj ulici u Zagrebu (dostava nije moguća)! Kupon se može iskoristiti do 30.09.2016.!


Ponuda uključuje 3 opcije na odabir u Vom Fassu:

OPCIJA 1 - Ulje koštica grožđa, 250 ml boca  

OPCIJA 2 - Ulje kikirikija, 250 ml boca 

OPCIJA 3 - Dunja balzam ocat  5 % oc.kis.  250 ml / boca


Kupon možete iskoristiti na adresi: Vlaška 58, 10 000 Zagreb.U slučaju dostave podatke za dostavu uz kod kupona potrebno je poslati na mail: zagreb@vomfass.hr.

Kupci iz Zagreba mogu doći direktno sa kuponom u Vom fass (Vlaška 58).

Posjetite naš facebook.


ULJE KOŠTICA GROŽĐA

Ljubitelji dobrog zalogaja vole ovo ulje zbog istančanog aromatičnog okusa Posebno dobro je koristiti ga za pripremu ribljih jela i salatne kombinacije.

Također ga preporučamo za dinstana jela i pečenja.

Izuzetno nježno ulje za njegu kože.

Proizvođač: Vom fass AG, Stavlja na tržište:auto fitness, Sveta Nedelja


Ulje kikirikija je moguće zagrijavati na jako visoke temperature i zbog toga je preporučivo koristiti ga za pečenja kao i za pripremu jela u WOK-u- Doživite miris azijske kuhinje i dobiti ćete jedan ludi jaki okus. Preporučamo ga i kao začin za sve vrste salata i povrća, isto tako za pečenje piletine i druge peradi.

Sastojci: 100 % Ulje kikirikija iz lagano poprženih kikirikija

Octi

Zašto su posebni vom fass blazamični octi. Oni dozrijevaju u starim hrastovim bačvama na svježem alpskom zraku sve dok ne dobiju svoj karakterističan specijalni okus. Dozrijevanjem u bačvama starim i više od 100 godina gradi se jedinstvena aroma zahvaljujući hrastu ili akaciji. Od Antičkog doba se proizvodi vino i svima je poznato da drugim vrenjem prelazi u kiselinu „ ocat“. Ocat je u današnje doba gurmanski proizvod, bez kojeg ne može biti niti jedan kuhinja. Ovo je proizvod ne samo za kulinarske znalce, već i za zdravlje. Prepustite se savjetu prodavača u vom fass dućanu oni će Vam ispričati priču o svakom specijalnom octu iz ponude vom fass, primjenu u kulinarstvu, a najvažnije ćete moći kušati svaki proizvod i kupiti u željenoj količini.

Gusti sok od dunje izmješan s octom od dunje je osnova za balzam kreaciju naše kuće. Zlatnožute je boje i voćnog okusa dobro se slaže u kombinaciji s uljem pistacija ili suncokretovog ulja za zelene salate i Lollo Rosso.

Porijeklo:  Njemačka

Sastojci: dunjin koncentrirani sok, dunjin ocat, šećer

Kiselost: 5 %