Dočekajte kraj ljeta na Čiovu! 3 dana uz 2 noćenja na bazi polupansiona u Villi Marco Polo za 2 osobe po super povoljnoj cijeni za samo 1039 kuna!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obožavamo otoke! Miris borove šume, slanog povjetarca i zvuk zrikavaca! Vrijeme je da spakiramo stvari i krenemo prema Čiovu! Kupon se može iskoristiti u periodu od 01.09.- 29.09.2016.!

Ponuda uključuje: 

3 dana/2 noćenja sa polupansionom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi u Villi Marco Polo Čiovo.

Dodatne aktivnosti: stolni tenis, badminton, šah.

Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija termina na mail: villa.marcopolo1@gmail.com

ODMAH nakon kupnje obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: villa.marcopolo1@gmail.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Villa Marco Polo, lijep je i novosagrađeni objekt na slikovitom otoku Čiovo, sa vlastitom privatnom plažom sa barom. Nudi bogat smještaj u 22 sobe, restoran, kavanu i veliku terasu.


Komforu boravka pridonosi i privatna plaža s blagim pristupom moru i otvorenim barom. Hotel ima prostrane smještajne kapacitete (26 soba s ukupno 73 kreveta) i prostore restorana (60 mjesta, kavana 40 mjesta, a još 40 mjesta možete naći na prostornoj terasi).


Povoljan položaj u srednjoj Dalmaciji jamči sunčano i lijepo vrijeme tijekom duge sezone. Otok Čiovo je pogodna lokacija jer nudi mir, ali i društveni život nedaleko od centra Trogira. 

Čiovo je otok smješten u srednjoj Dalmaciji, povezan s gradom Trogirom pokretnim mostom, a administrativno podijeljen između Splita, Trogira i Okruga. 
Otok je poznat po svojoj sredozemnoj klimi, bogatoj vegetaciji, arhipelagu malih slikovitih otočića, zaljevima i plažama. 

Apartmani Sanja nalaze se u Okrugu Gornjem na zapadnom dijelu otoka Čiova. Tradicionalno dalmatinsko mjesto s bujnom vegetacijom, blagom mediteranskom klimom i arhipelagom slikovitih otočića s bezbroj malih uvala i plaža. 

Okrug sa svojih 2670 sunčanih sati godišnje jedno je od najprivlačnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj.

U Okrugu Gornjem i Donjem mnoštvo je restorana, konoba i drugih ugostiteljskih objekata s bogatim izborom izvornih dalmatinskih specijaliteta. Svim svojim gostima, uz obilje sunca i bistrog mora, nudi raznolike rekreativne sadržaje. 

S otoka Čiova mogući su izleti na slapove Krke (60 km), u Split (33 km), u Međugorje (100km). 

U blizini Čiova svakako posjetite - Trogir od Rivijere Okrug udaljen samo 4 km od centra Trogira, koje je ujedno i najpopularnije turističko odredište na tom području.