Opustite duh i tijelo!!! Crno Jaje i Velebno YOGA Centar iz Zagreba pozivaju Vas da upišete mjesečni tečaj "yoge svjesnosti" odnosno "Kundalini yoge" - 8 ili 12 dolaska već od 135kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Yoga je u samoj svojoj srži znanje o životu. Ona je put postizanja cjelovitosti sa samima sobom i svime što nas okružuje... Kupon vrijedi do 11.10.'16.!

Ponuda uključuje: Velebno YOGA Centar - 2 opcije

Opcija 1) mjesečna članarina -2 dolaska tjedno ukupno 8 dolaska za 135 kn

Opcija 2) mjesečna članarina -3 dolaska tjedno ukupno 12 dolaska za 149 kn (obavezno jedan jutarnji termin).


ODMAH po kupnji kupona obavezna najava na prvi trening na 095/8635171 ili 098/785185, uz KOD i iD kupona po primitku.


KUNDALINI YOGA je yoga svjesnosti. Radi dubinski i detaljno na svim našim tijelima (fizičkom, praničkom, suptilnom, tijelu aure…), kao i na našem Umu. Pomaže nam da pomičemo vlastite granice i uklanjamo unutarnje blokade, te da kroz takvo iskustvo jačamo i rastemo. Koristimo kriye (određene slijedove vježbi), razne tehnike disanja, mudre, bandhe, mantre. Uz pomoć svih ovih alata, budimo svoj skriveni kreativni potencijal, samoostvarujemo se i približavamo suštini svog bića. Brusimo dijamant u sebi, iscijeljujemo se, blagoslivljamo i usrećujemo.


Koncept sata

nekoliko vježbi zagrijavanja, 

specifična kriya, 

relaksacija i meditacija.


Kome je namijenjena Kundalini yoga?
Svima! Tu nema stupnjeva i ograničenja. Kažu da Kundalini yogu mogu raditi svi koji mogu DISATI! Svatko daje sve od sebe, istražuje svoje fizičke i mentalne mogućnosti i fokus. Tako da, dođite i pružite si priliku za osobni rast, da se napunite lijepom energijom, koja će Vas nadalje inspirirati.
Ova yoga je dakle prilagođena kako početnicima, tako i naprednijim vježbačima.