ADRENALINSKO LUDILO!!! Ludi proizvodi za sve generacije!!! 3 luda proizvoda - romocikl za odrasle, romocikl za djecu ili vodena ptica već od 349kn!!! Kupon vrijedi do 15.10.2016.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osigurajte na vrijeme svoja 3 najluđa proizvoda! Romocikl za djecu ili odrasle, odnosno "križanca" romocikla i bicikla ili vodenu pticu - ludu napravu koja plovi odnosno skakuće po vodi zahvaljujući Vašoj snazi mišića.. Ovo jednostavno morate isprobati! :)

Ponuda uključuje: Suspiro d.o.o. - adrenalinsko ludilo 3 luda proizvoda za sve generacije!!! 


Izbor između 3 opcije: 

Opcija 1) Romocikl za odrasle za samo 349 kn!!!

Opcija 2) Romocikl za djecu za samo 349 kn!!!

Opcija 3) Vodena ptica za samo 1199 kn!!!


Romocikl

Dobro došli u svijet novog zabavnog načina kretanja. Svojim inovativnim načinom kretanja bez upotrebe ruku, romocikl možete koristiti za zabavu ali i kao vrlo korisno prijevozno sredstvo.

Ovo prijevozno sredstvo, također poznato pod imenom Magic Wheel, osmišljeno je da zadovolji dvije osnovne potrebe: jednostavno i brzo svladavanje kraćih i srednjih udaljenosti, te da pruži dobru zabavu i ugodnu rekreaciju. Po svom obliku izgleda kao križanac između bicikla i romobila, uzimajući prednosti od oba, odatle i naziv "ROMOCIKL".

Prilikom korištenja Romocikla Vaše ruke su slobodne, jer nema upravljača. Upravljanje se vrši naginjanjem na lijevu ili desnu stranu, a kod potrebe za jačim skretanjem može se upotrijebiti noga, te u mjestu okrenuti za 180 ili čak 360 stupnjeva.

Svojom malom težinom i ugrađenom ručkom za nošenje, omogućuje laganu manipulaciju, kao što je ulazak u tramvaj, autobus ili nošenje do spremišta. Zbog svojih malih dimenzija i težine romocikl je prikladan i za odlazak na posao. Spremiti ga možete u kancelariji dok vam ne završi posao, a nakon posla put do kuće biti će pravi užitak. Brzine koje se mogu postići iznose i do 20 km/sat.


Kome je namijenjen romocikl?

Svima koji vole isprobati nešto novo i izazovno. 

Vožnja romociklom se svladava u roku od par sati, a osobe koje su pokušale voziti role ili skateboard, i za kraće vrijeme.

Romocikl mogu voziti svi ljudi dobrog zdravlja, željni rekreacije, adrenalina ili pak oni koji žele potrošiti višak kalorija.

Obzirom da postoje dvije veličine romocikla, manji model namijenjen je djeci, dok je veći namijenjen odraslima.


Tehnički podaci:

model za odrasle: dječji model: romocikl za odrasle, romocikl za djecu

Veličina prednjeg kotača: 26 inch 20 inch

Veličina zadnjeg kotača: 125 x 25 mm 75 x 25 mm

Nosivost: 110 kg 60 kg

Masa: 6,76 kg 4,1 kg


Paket sadrži:

1. Magic Wheel

2. Naslon za koljeno

3. Alat

4. DVD

5. Uputstvo za uporabu

Vodena ptica


Jeste li čuli za novu ludu napravu koja plovi po vodi, isključivo zahvaljujući snazi mišića?

Jednostavno stanete na platformu, odgurnete se od obale ili mola i počnete snažno i uravnoteženo skakati. Od snage skokova vodena ptica počne glisirati po površini vode brzinom čak i do 27 km/sat.

Najveća prednost kod vodene ptice je ta što vam treba tek par minuta kako bi uspješno savladali upravljanje.

Vožnjom ptice dobiti ćete jedinstveni osjećaj lebđenja iznad površine vode. Uobičajeno korištenje podrazumijeva mirnu vodu ali kada steknete malo iskustva, glisiranje po valovima visine pola metra izazvati će poseban osjećaj i podići vaš adrenalin na višu razinu.


VODENA PTICA predstavlja izvrsnu zanimaciju ali i dodatnu vježbu kojom možete lako potrošiti višak kalorija i poboljšati svoj životni stil. Vožnja ptice nije samo aerobni trening nego i neviđeno zadovoljstvo i užitak.

Pticom se normalno upravlja dok god skačete jer tako održavate brzinu. Kada postignete dovoljnu brzinu možete predahnuti na par sekundi. Odmor od skokova usporava pticu, sve do zaustavljanja kada će ptica potonuti pod vašom težinom. Kako je ptica lagane konstrukcije, ona normalno pluta na površini, pa neće potonuti na dno.

Jednostavan način montaže i demontaže ptice uzima svega par minuta vašeg vremena i omogućuje brzo uživanje u vožnji. Zapakirana ptica stane u prtljažnik automobila, tako da je uvijek možete nositi na svoja omiljena mjesta. Ptica je izrađena od aluminija i staklenih vlakana pa teži svega 12 kilograma i laka je za manipulaciju.

Upotreba ptice nije vezana samo uz more, ona se može koristiti i na jezerima, rijekama, pa čak i na bazenima. Pri tome obratite pozornost da dubina vode nije ispod 1,6 metra, jer bi u suprotnom prilikom pada moglo doći do ozljede. Kao i prilikom bavljenja drugim sportovima, neophodno se je prije korištenja konzultirati sa vašim liječnikom, kako ne bi došlo do neželjenih zdravstvenih problema, pogotovo ukoliko ste već imali poteškoća prilikom izvođenja aerobnih vježbi.


Kome je namijenjena vodena ptica?

Jednostavno svima!

Nekoliko potrošenih kalorija i osjećaj skakutanja po površini vode nezaboravan je osjećaj koji će vam priuštiti.

Vodena ptica pravi je hit na svjetskim plažama i jezerima, a obzirom da ju može voziti gotovo svatko velika je potražnja za njom u centrima za rentanje. Dobra vijest je to što si pticu danas može priuštiti i Vi!


Ukoliko se bavite iznajmljivanjem sandolina, pedalina i drugih rekvizita za plažu, ovo je idealan novi rekvizit za iznajmljivanje. Sa pola sata najma "ptice" korisnik dobiva jedinstveni adrenalinski užitak. 

A kako je POTPUNO nova sprava, interes za nju je ogroman!

Budite sigurni da će na vašoj plaži biti red za iznajmljivanje novog ludog artikla!


Povratak ulaganja u vodene ptice je nevjerojatno brz. Jednim djelom radi velike atraktivnost i drugim djelom radi niske nabavne cijene!


Tehnički podaci:

Dužina: 183 cm

Širina: 244 cm

Težina: 12 kg

Nosivost: od 32 do 114 kg

Max. brzina: do 27km/h


Paket sadrži:

1. Vodena ptica (u dijelovima)

2. Uputa za korištenje

3. DVD sa uputama

4. Plutača, 1 kom.

5. Imbus ključ

6. Rezervni vijak


Dostava osobno u Zagrebu uz prethodnu najavu na 01/3012302,  098/9012799 u Rozganskoj 8 ili dostavom preko Overseas na kućnu adresu se naplaćuje 40kn.

ODMAH po primitku kupona obavezna potvrda kupljenog proizvoda uz KOD i ID kupona na mail@suspiro.hr