MEDVEJA - odmor podno planine Učke! 3 dana uz 2 noćenja u apartmanima ili mobilnim kućicama Smart selection holiday resorta Medveja 3*, košarica voća, dječje igralište...za do 4 osobe super povoljno!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponude se mogu iskoristiti isključivo od 04.09.16. do 25.09.16. Isključeni termin je 10.09.16.! Prije kupnje kupona odaberite između smještaja u Standard apartmanima ili Premium Mobilnim kućicama za 4 osobe! Kuponi se mogu spajati, pa možete uživati još malo ;)

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u Standard Apartmanima + butelja vina kuće za dobrodošlicu + košarica voća prilikom dolaska + potpuno opremljena kuhinja + ručnici, posteljina i završno čišćenje (pri odlasku) + besplatan parking + dječje igralište + WI-FI internet na recepciji kampa, sve za do 4 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u Premium mobilnim kućicama + butelja vina kuće za dobrodošlicu + košarica voća prilikom dolaska + potpuno opremljena kuhinja + privatni vanjski kamin za roštiljanje + ručnici, posteljina i završno čišćenje (pri odlasku) + besplatan parking + dječje igralište + WI-FI internet na recepciji kampa, sve za do 4 osobe.

O kampu

Smart Selection Holiday Resort Medveja (3*) smješten je pored predivne dugačke šljunčane plaže u zelenoj uvali nedaleko Opatije. Okružen mediteranskim zelenilom u podnožju planine Učke, Smart Selection Holiday Resort Medveja predstavlja savršeno mjesto za kampiranje na Opatijskoj rivijeri.


Smart Selection Holiday Resort Medveja ima 278 kamp jedinica što uključuje 95 parcela potpuno opremljenih priključkom za struju, vodom i sanitarijama. Turističko naselje uključuje apartmane i sobe u bungalovima, superior mobilne kućice te 40 novih premium mobilnih kućica. Nove premium mobilne kućice opremljene su klima-uređajima, satelitskom TV i terasom s vanjskim roštiljem.

Raskošna kulisa planine Učke nudi mnoštvo planinarskih staza, šetnica i ostalih rekreativnih sadržaja u kojima možete uživati za vrijeme kampiranja u Medveji. Nakon izleta u planinu možete se osvježiti kupanjem u moru udaljenom samo nekoliko koraka od kampa. Na plaži vas očekuju brojni vodeni sportovi, kao što su ronjenje, parasailing ili kanuing, te raznoliki zabavni programi. Plan kampa


Mobilne kućice


50 mobilnih kućica, s terasom, za 4 osobe / klimatizirano / terasa/ tuš:

40 Premium mobilnih kućica (32 m2) Sat TV, vanjski kamin

10 Standard mobilnih kućica (23,20 m2)

Premium mobilne kućice

Kao alternativa kampiranju u Medveji, zašto ne biste razmislili o iznajmljivanju mobilne kućice? Smart Selection Holiday Resort Medveja je pripremio 40 novouređenih Premium mobilnih kućica! Potpuno opremljene za obiteljski odmor na Jadranu, ove smještajne jedinice nude sve pogodnosti kampiranja u Medveji u kombinaciji s vrhunskim komforom i prekrasnom lokacijom.


Premium mobilne kućice površine 32 kvadratna metra imaju dvije spavaće sobe, satelitsku TV, klima-uređaj i elegantne drvene podove. Za potpuno opuštanje tu je i vanjska terasa s kaminom.


Standard mobilne kućice

Dodatne mobilne kućice su modeli Standard veličine 23,20 kvadratna metra.


Odmor za istinske ljubitelje prirode

Pobjegnite od gradske svakodnevice, užurbanog načina života i brojnih obaveza. Prekrasna netaknuta priroda koja okružuje Smart Selection Holiday Resort Medveja i blizina kristalno čistog mora čine najbolju kombinaciju za aktivan obiteljski odmor.


Zašto baš Smart Selection Holiday Resort Medveja?

mirno, zeleno okruženje i blaga mediteranska klima

            prostrane parcele u blizini bajkovite šljunčane plaže

            veliki izbor sportskih aktivnosti za djecu i odrasle


S bogatim izborom aktivnosti na otvorenom, blizinom Opatije i njenih sadržaja, Medveja je idealno mjesto za ljetni odmor s obitelji ili prijateljima. 


Plaža

Smart Selection Holiday Resort Medveja smješten je samo 50 metara od predivne šljunčane plaže. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za odmor ispunjen zabavom: razni ugostiteljski objekti, rekreacijski sadržaji i sportovi na vodi, i naravno kristalno čisto Jadransko more. Na plaži također možete unajmiti ležaljke i suncobrane ili uživati u opuštajućoj masaži.


Zabava i sport

Medveja pruža mnoštvo zabavnih sadržaja. Uživajte u svemu što vam nudi more – kupanje, ronjenje, vožnja čamcem i ostale aktivnosti na vodi. Na kraju dana pridružite se organiziranim programima večernje zabave, glazbe i animacije.


Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444.

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. U slučaju hitnosti savjetujemo nazvati, odgovor na mail primiti ćete u roku od 24 h.

Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba i djece, kao i točnu dob djece. U suprotnom hotel nije obvezan izdati kućicu po uvjetima kupona.

Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 48 h prije rezerviranog dolaska (do 14 h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće.

Ponude se mogu iskoristiti isključivo od 04.09.16. do 25.09.16. Isključeni termin je 10.09.16.

MEDVEJA

Devet kilometara od Opatije, a samo dva kilometra od Lovrana naići ćete na mjesto Medveja. Legenda kaže da je Medveja dobila ime po grčkoj mitskoj junakinji Medeji, nakon što se na tom području sklonila s Jasonom. Podzemni potoci koji se direktno s Učke slijevaju u more na medvejskoj plaži prema istoj su priči ustvari Medejine suze.

Medvejska prekrasna šljunčana plaža svojom ukupnom površinom zauzima 44.000 m2 na kojima svatko može pronaći savršeno mjesto za odmor.

Medveja beach nudi jedinstvene sportske sadržaje, aqua park te raznovrsnu ponudu vodenih sadržaja za one avanturističkog duha i sportske rekreativce. Na plaži Medveja se nalazi otvoreni beach bar sa pažljivo odabranom ponudom koktela, kavana za uživanje u dobroj kavi i restoran gdje možete uživati u morskim i mesnim specijalitetima. 

Ovo mjesto nedaleko Opatije idealno je utočište za ljubitelje netaknute prirode i mira, a gostima se nudi i smještaj u privatnim kućama te mogućnost kampiranja u novouređenom auto kampu podno planine Učke.