PodržimoNaše

Čarobna Baranja!!! 3 dana uz 2 noćenja za dvoje, piće dobrodošlice, posjet Eko gospodarstu „Orlov put“ uz brojne degustacije te mnoštvo delicija u Villa Baranji - Karanac za dvoje i samo 399 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u smještaju u renoviranoj austro-ugarskoj Villi Baranja u mjestu Karanac, u blizini Osijeka i Parka prirode Kopački rit! Uz domaće delicije, očekuje Vas i posjet Eko gospodarstvu "Orlov put" uz degustacije mesnih delicija i meda! 1. dijete do 16 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 05.11.2016.!

Ponuda uključuje: 

3 dana/2 noćenja za dvoje, Piće dobrodošlice, Posjet Eko gospodarstu „Orlov put“ uz kušanje proizvoda sa gospodarstva/kulen, slanina, eko-med, te mnoge druge delicije u Villa Baranji - Karanac za dvoje i samo 399 kn!


Moguća nadoplata za domaći doručak 25 kn/osoba/dan. 

1. dijete do 16 god. GRATIS, 2. dijete doplata 100kn/po aranžmanu.

Jeste li znali?

Perkelt/Pörkölt je jelo slično gulašu, porijeklom iz Mađarske, ali popularno diljem središnje Europe! Radi se bez krumpira, od mesa bez kostiju, povrća i ljute papirke! 

            Dobar tek...! 


Na raspolaganju gostima: Besplatan parking.


Villa Baranja

Villa prima do pedeset gostiju koji se mogu smjestiti u četiri apartmana, i to ujednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe u etno stilu. 

Svaki apartman ili soba opremljeni su TV uredajem, posebnom kupaonicom i centralnim grijanjem.


Villa Baranja izgrađena je davne 1894. godine. Unatoč činjenici da je renovirana prije par godina, zadržala je i nakon preuređenja svoj austro-ugarski izgled. Vila je smještena u mjestu Karanac, samo nekoliko kilometara od Osijeka i u blizini Parka prirode Kopački rit.


Domaći okusi Baranje

Uživajte u domaćim delicijama i specijalitetima kuće kao što su čardaš, baranjski čobanac, riblji paprikaš, grah u kotlu, sarma,... 

Uz ukusnu hranu, uživajte i u vinima u našoj ponudi!

Nudimo domaća rinfuzna vina i po želji vrhunska baranjska vina u butelji: Graševina, Traminac, Frankovka, Sivi pinot, Cabernet Sauvignon!


U čemu uživati dok ste tu?!

Eko gospodarstvo Orlov put

Naziv ovog gospodarstva – Orlov put – dala je sama priroda. Iznad njega tijekom cijele godine možete pratiti prelete orlova i drugih ptica kojima je to svakodnevna tura pri letu unutar zaštićenog Parka prirode Kopački rit.

U sjeni bagremova, uživa ćete u kvalitetnoj i izrazito ukusnoj ekološkoj hrani koja se ovdje uzgaja! Sve sirovine proizvedene  su na oranicama eko gospodarstva Orlov put, uz sam Kopački rit i nisu kemijski tretirane od daleke 1985. godine.

Trenutno se u ponudi nalaze: kiseli krastavci u jabučnom octu, kisela paprika u jabučnom octu, kiseli feferoni s medom u jabučnom octu, ljuti feferoni u jabučnom octu,ajvar blagi, ajvar ljuti, džem od jagode, miješani džem, džem šipak-kruška,džem šipak, sok jabuka, sirup od bazge, vino od kupine, vino od jabuke i jabučni ocat, pasirana rajčica, kozji sir i kozje mlijeko.


2008.g. Goran Gusak, vlasnik Orlovog puta, proglašen je najboljim poljoprivrednim proizvođačem u Republici Hrvatskoj na natječaju Ministarstva poljoprivrede RH!

2012.g. Orlov put je dobio Zelenu povelju Osječko-baranjske županije!

Karanac i okolica pružaju bezbroj mogućnosti za aktivan odmor, ali i uživanje u sitnim radostima, kao što su posjeti vinskim podrumima i pitoresknim etno restoranima gdje uz romsku glazbu ili tamburicu možete doživjeti ne samo kuhinju Baranje, već Baranju samu!

Uz šetnju promenadom i parkovima, možete se baviti biciklizmom, lovom i ribolovom, mini golfom u Zmajevcu, ili, pak, izabrati izlet brodom ili čamcima u Kopački Rit ili vožnju čamcima po rijeci Dunavu.


Park prirode Kopački rit je poplavno područje u Baranji i jedno od najvećih fluvijalno-močvarnih nizina u Europi.

Ime je dobio od mađ. "kapocs" = kopča i "rét" = močvarna livada. 

Najveće je rastilište i mrijestilište slatkovodne ribe u Podunavlju i najvažniji ornitološki rezervat u Hrvatskoj. U njemu se svake godine gnijezdi oko 140 vrsta ptica, a velika bioraznolikost od 2000 bioloških vrsta odraz je bogate flore i faune parka. 

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezno provjerite dostupnost željenog termina i rezervaciju izvršite na mail: info@villa-sandrina.com, uz KOD i ID kupona.