BRATISLAVA - Malokarpatska tura! Prijevoz turističkim autobusom, smještaj u 1/2 sobama u hotelu 4* uz buffet doručak, pratitelja putovanja 08.-09.10.2016. za samo 499 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u gradu na Dunavu - Bratislavi, uz smještaj u hotelu****! Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu!

Ponuda uključuje: BRATISLAVA Malokarpatska tura Hotel 4**** 08.-09.10.2016. za samo 499 kn!


BRATISLAVA - Malokarpatska tura


Hotel 4****: Datum putovanja:  08.-09.10.2016.

1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u BRATISLAVU slijedi razgled jedne od najstarijih tvrđava u Slovačkoj, utvrde Devin, smještene na ušću Morave u Dunav, s prekrasnim pogledom na okolinu. Slijedi razgled grada: BRATISLAVSKI DVORAC – KATEDRALA SV. MARTINA - MICHAELOVA VRATA - STAROGRADSKI TRG – STARA VIJEĆNICA – PRIMACIJALNA PALAČA – SLOVAČKO NACIONALNO KAZALIŠTE. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za šetnju gradom, kupovinu i večeru u jednom od pubova. Noćenje.

2. dan

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet autobusom „Malokarpatska tura“, koji uključuje posjet tradicionalnoj manufakturi keramike u Modroj, posjet dvorcu Červeny Kamen, jednom od najvećih i najbolje sačuvanih srednjevjekovnih dvoraca Slovačke, te posjet vinskom podrumu uz degustaciju vina. Povratak u Bratislavu u popodnevnim satima i kraće slobodno. Odlazak iz Bratislave u 16:00 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Doplata za jednokrevetnu sobu 190 kn


Popust: dijete do 12 godina 20 % popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe.


Cijena aranžmana uključuje: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu****, buffet doručak, besplatan Wi-Fi u cijelom hotelu, pratitelja putovanja, razglede prema programu, organizaciju putovanja.


Cijena ne uključuje: putno osiguranje, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike koji se posjećuju.


Doplata za Malokarpatsku turu €25 (plaćanje vodiču na licu mjesta).


Informativne cijene ulaznica: dvorac Devin €1,50