BRAČ - Odmor u Hotelu Milna uz 1 buffet polupansion za 2 osobe! Kupi 6 kupona i 1 kupon dobijete GRATIS! Kupi 12 kupona i 2 kupona GRATIS..., super cijena!

34 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[POSEBNA POGODNOST] Na svakih 6 kupljenih kupona Crno Jaje i hotel Milna Vam daruju 1 kupon gratis!!! Prije kupnje kupona odaberite između 6 opcija smještaja uz buffet polupansion u 1/2+1 ili 1/2+2 sobi po izboru! 1 dijete od 2 do 7 godina u 1/2+1 sobi sa dvoje odraslih gratis te u 1/2+2 sobi sa 2 odraslih: 1. dijete do 7 godina gratis!


Izaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 2 dana, 1 polupansion (buffet doručak i večera) u hotelu Milna u Milni na otoku Braču, u 1/2+1 Standard Garden sobi, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 2 dana, 1 polupansion (buffet doručak i večera) u hotelu Milna u Milni na otoku Braču, u 1/2+2 Superior sobi morska strana, sve za 2 osobe.

Ponuda 3 uključuje: 2 dana, 1 polupansion (buffet doručak i večera) u hotelu Milna u Milni na otoku Braču, u 1/2+1 Standard sobi pogled more, sve za 2 osobe.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: gratis piće dobrodošlice; gratis WI-FI na recepciji i lobby recepcije; gratis ležaljke na terasi (ograničen broj); gratis parking.

Posebna ponuda na masaže za dvoje, uz prethodnu najavu i rezervaciju termina: relax - 100,00 kn po osobi 30 minuta; aroma masaža - 100,00 kn po osobi 30 minuta; sport deep - 150,00 kn po osobi 30 minuta, 250,00 kn po osobi 60 minuta.


Posebna ponuda transfera: obavezna prethodna provjera raspoloživosti i rezervacija na recepciji hotela: transfer uz cijenu od samo 89,00 kuna u jednom smjeru. Maximalno 8 osoba, uključen 1 kofer po osobi. Drugi i svaki slijedeći kofer doplata 10,00 kn. Posebna ponuda transfera organizirana je prema trajektima Jadrolinije Split-Supetar: polazak iz Milne u 09:30 h, a iz Supetra za Milnu u 13:30 h i 17:45 h.

      

Hotelski kapacitet je 30 smještajnih jedinica u troetažnom kompleksu. U sklopu hotela možete uživati u buffet restoranu, opustiti se na terasi i lounge baru ili sunčati na hotelskoj  plaži. 

Ukoliko ste na odmoru s plovilom ili ste u nautičkoj posjeti hrvatskom akvatoriju, Hotel Milna Vam nudi vez na svom pristaništu.

Ukoliko želite provesti odmor neometani gužvom koja vlada u centrima otočkih turističkih destinacija, a imati sve potrebne sadržaje i uslugu na dohvat ruke, Hotel Milna je idealan izbor.

Hotelska plaža

Hotel Milna ima manju hotelsku plažu. Plaža je dijelom betonska, a dijelom šljunčana. Pristup plaži je pogodan za djecu. Hotel je također okružen lako dostupnim prirodnim plažama od stijena i šljunka.


Parkiralište

Hotel Milna ima vlastito parkiralište za goste hotela i posjetitelje ugostiteljskih sadržaja u sklopu hotela.


Lounge bar 

na otvorenom, iznad same plaže i pristaništa, mjesto je namijenjeno opuštanju uz ugodnu glazbu u hladu borova, s pogledom na zaljev, bar nudi izbor bezalkoholnih i alkoholnih toplih i hladnih napitaka, te maštovitih koktela. Lounge bar i prostor recepcije su  pokriveni su Wi - Fi internetskim signalom.


Izleti otkrivanja Brača u vlastitom aranžmanu


Bol  - Vidova gora - Supetar  - muzej otoka Brača u Škripu

Kamenoklesarska škola Pučišća i Galerija Jakšić u Donjem Humcu


Pustinja Blaca

Biciklističke staze

Pješačenje/trekking/ Nordijsko hodanje do milnarskih zaljeva.

Posebna atrakcija: Izlet brzim brodom (katamaranom) u Dubrovnik, Korčulu, Hvar, Mljet i Vis direktno iz Milne. 

Raspored možete provjeriti ovdje.


MILNA

Milna je povijesni gradić smješten na zapadnom dijelu otoka Brača. Okrenuta zalazu Sunca, zaštićena od jakih vjetrova i osvježavana ljetnim maestralom, Milna je umirujuće utočište za ljude i brodove. Milna je jedno od najskladnijih 'malih mista' baroknog urbanizma u Dalmaciji, oaza sredozemne kulture življenja, bogate pomorske, ribarske i vinogradarske prošlosti. 

Ljepote obližnje luke Bobovišća, sela Ložišća i Podhume, okolnih plaža i skrovitih uvala u sjeni borova dodatna su garancija nezaboravnog odmora daleko od buke i stresa modernog života.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti slobodnih kapaciteta direktno sa hotelom! 

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: sales@watermanresorts.com uz broj kupona po aktivaciji kupona. Telefon: 021 640 253 (ponedjeljak - petak) i 021 510 250 (subota - nedjelja)