[SELCE] Odmor uz sunce, more i čist zrak! 2 ili 4 noćenja na bazi polupansiona, neograničeno piće uz večeru iz šankomata, sve za 2 osobe u HOTELU SLAVEN*** VEĆ OD 1109 KN!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte 3 ili 5 dana u ovom primorskom gradiću sa stoljetnom turističkom tradicijom i prirodnim ljepotama, čistom zraku te moru! Prije kupnje kupona izaberite opciju smještaja, a svi kupci kupona dobivaju kavu i kolač u kavani hotela International!

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj standard sobi (prema raspoloživosti) sa 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera) + neograničeno piće uz večeru iz šankomata (vino, pivo, sokovi i voda), sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 5 dana uz 4 noćenja u dvokrevetnoj standard sobi (prema raspoloživosti) sa 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera) + neograničeno piće uz večeru iz šankomata (vino, pivo, sokovi i voda) + ulaznice za Aquarium Crikvenica (jednom tijekom boravka), sve za 2 osobe.

Doplata za sobu s pogledom na more i balkonom iznosi 37,00 kn po osobi dnevno i plaća se na licu mjesta.

Korisnici ovih ponuda ostvaruju i slijedeće pogodnosti: 

kava i kolač iz bogatog izbora u kavani hotela International (jednom tijekom boravka); 

            besplatni WIFI u sobi; 

            klimatizirane sobe; 

            besplatni hotelski parking.

Selce - razvijena turistička ponuda uključuje niz restorana, konoba i cafe barova, brojna kulturno-zabavna događanja, razne sportsko rekreativne sadržaje, uređene plaže i prekrasni lungomare koji Selce povezuje sa Crikvenicom!

Hotel Slaven nastao je na mjestu nekadašnjeg Hotela Rokan – najstarijeg hotela u Selcu. Smješten je preko puta glavne plaže oko 200 m od centra Selca. Odličan je izbor za obiteljski odmor!

Obavezna rezervacija ODMAH nakon kupnje kupona isključivo na telefon 051/765 451 ili 051/241-970 ili na mail slaven@jadran-crikvenica.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 7 dana prije dolaska.

 Sastoji se od hotela *** i paviljona (sobe za iznajmljivanje **) koji nude smještaj za preko 400 osoba. Ponuda se odnosi na hotel. Više o smještaju pogledajte na njihovoj web stranici ili kliknite OVDJE.

Odmah uz hotel možete se zabaviti uz mini-golf i stolni tenis, a u neposrednoj blizini djeca će sigurno uživati u spuštanju aquaganom i igrom u dječjem gradu. Za ljubitelje ronjenja tu je i ronilački centar. U sklopu hotela nalazi se restoran “Rokan” s velikim izborom jela i pristupačnim cijenama (otvoren do 10.09.15.).


Info:
Hotel: 2 kata / nema lifta / 48 soba,

Paviljoni (3): 3 kata / nema lifta / 161 soba ukupno,

recepcija (0-24),

klimatizirani restoran,

aperitiv bar,

Wi-Fi Internet (na recepciji),

parkiralište (besplatno za goste, nečuvano),

kućni ljubimci (uz nadoplatu).