[ZAGREB] Vrhunski jesenski tretmani! Paket mršavljenja od čak 10 tretmana, savjetovanje i analiza tijela u Body Creatoru Cityu u Zagrebu uz 83% popusta + 50kn popusta uz newsletter!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrijeme je da napravite nešto za sebe i za svoje zdravlje, a to je da se dovedete u formu već danas, kako biste se osjećali bolje, zdravije i sretnije! Za sve newsletter pretplatnike dodatnih 50kn popusta uz KOD!!! Ponuda vrijedi do 30.11.'16.!

Ponuda uključuje: Body Creator City, Zagreb - 5x infra crvena kapsula, 5x termo kapsula, nutricionističko savjetovanje, antropometrijska analiza tijela.


Svi kupci ostvaruju dodatan newsletter popust od 50kn!!!

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija na br.tel.: 01/4846 133 ili 099/3544348 e-mail: info@bodycreator.com uz KOD i ID sa kupona.

Opis paketa:

Body Creator centri su specijalizirani za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Jedini su to centri za mršavljenje u Hrvatskoj koji imaju potporu Ureda za Zdravstvo Grada Zagreba, Zagrebačkog dijabetičkog društva i Udruge za prevenciju prekomjerne težine. U 15 godina poslovanja više od 5000 žena "otopilo" je preko 40 tona  masnih naslaga s pismenom garancijom rezultata.

Osim u dokazanoj termo slim metodi koja obuhvaća vježbanje u posebno dizajniranim termo kapsulama, tajna je i u kombinaciji pasivnih tretmana koji nadopunjuju i ubrzavaju rezultate. Neki od njih su : Infra crvena kapsulama suha ozonska kupka, body-wrapping i lipo laserska metoda.



Termo kapsula

Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultati u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo nekoliko minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.

VJEŽBANJE U TERMO KAPSULAMA


Višestruke su koristi vježbanja u Body Creatorovim termo-kapsulama. Budući znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termo-kapsulama na fiziološkoj temperaturi povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga.


Osim reaktivacije enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije, kao rezultat utjecaja topline, je također uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, a posebno celulita. Naime, toplina širi pore krvnih žila te tako omogućuje ulazak hranjivih tvari i O2 u stanicu i izlazak CO2 i štetnih produkata metabolizma iz stanice, tj. životno važnu izmjenu produkata metabolizma.

Infra red kapsula

Blagotvorno djelovanje infra-crvenih zraka dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice pa zahvaljujući tome koža postaje čista, sjajna i meka. Povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje i nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.


Antropometrijska i metabolička analiza tijela - zahvaljujući njoj saznat ćete točno sastava vašeg tijela, ciljeve koje si morate postaviti i najbolje moguće rješenje za postizanje tih ciljeva!!!


Želite pokrenuti vlastiti posao,  a ne prepušteni sami sebi? Možete to učiniti kupnjom Body creator franšize i tako otvoriti ovakav centar u vašem gradu ili kvartu. Mi vam garantiramo klijente i povrat uloženih sredstava unutar godine dana. Možda je vrijeme da i vi postanete dio uspješne Body Creator obitelji. Za kupnju franšize obratite se na info@bodycreator.com