[ZAGREB] 5 Multipollar radiovalni lifting lica i vrata ili dekoltea ili regije tijela po izboru + 5 tretmana LED rejuvenate maske u Beauty Centru Callisto uz 85% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pomladite lice, učvrstite tonus i regenerirajte kožu, ispeglajte bore i rješite se podbratka, podignite vjeđe i obrve, izbrišite podočnjake, rješite se tamnih kolutova ispod očiju, te uklonite pigmentacijske mrlje i ožilje! PS: Tretman je potpuno bezbolan!

RF tretmanima znatno se ublažavaju nazolabijalne bore, bore na čelu i oko očiju, koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja. Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci. 


Moguće je tretirati i opuštenu kožu dekoltea, grudi, ruku, trbuha, bedara i koljena. Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani pacemaker, metalni implanti, poremećaj koagulacije, hepatitis infekcije, trudnoća i dojenje. 

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a potpuni učinak se postiže kurom (4-12 tretmana zavisno do tipa i dobi kože). Visokotehnološki aparat koji koristi energiju RF odnosno selektivnu termolizu u svrhu zagrijavanje dubljih slojeva kože sa minimalnim utjecajem na površinske slojeve. Toplina koja se generira zaobilazi površinu kože te se akumulira u dubljim slojevima kože. Takav način zagrijavanja potiče stvaranje novog kolagena i obnovu starog. Multipolaran način rada svrstava se u neinvazivnu tehniku koja postiže zavidne rezultate poput kirurškog skalpela.

 

ODMAH nakon kupnje kupona i po primitku kupona, potrebno rezervirati termin 3 dana ranije na: 01 5619 335, uz KOD i ID kupona.

 
Rejuvenate LED Maska zasnovana na fotodinamičkoj terapiji je veličanstveno, znanstveno i tehnološko dostignuće koje koristi djelovanje svjetlosne enargije za njegu i tretmane kože. Svjetski je poznata inovacija kao HI-tech specijalist za njegu lica. Koristi se svjetlosnom terapijom, potpuno bezopasna bez neželjenih posljedica i ne oštećuje kožu. 

Svjetlosna energija se prenosi u samu stanicu, ubrzavajući sam proces obnove stanice i stimulira fibroblast za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine. Rejuvenate LED Maska daje vrhunske rezultate a tretman je potpuno bezopasan i ugodan. 

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a potpuni učinak se postiže kurom od 5-10 tretmana. Nakon tretman klijent može odmah nastaviti sa danjim dnevnim aktivnostima bez bojazni da će njegovo izlaganje vanjskim utjecajima loše utjecati na njegovu tek tretiranu kožu.