[VARAŽDIN] - 20 učinkovitih tretmana mršavljenja! Uz lipo laser i presso terapiju u salonu La Vita smršavite bez muke... sve s popustom od čak 70% za svega 599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno: 10 lipo lasera (niskoenergetski hladni laser) i 10 press terapija( aparativna limfna drenaža)! Kupon vrijedi do 30.11.2016.


Ponuda uključuje 20 tretmana mršavljenja u salonu La Vita u Varaždinu:

10 lipo lasera (niskoenergetski hladni laser),

10 press terapija( aparativna limfna drenaža.)

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na mob. 098/865-561 ili tel. 042/421-185, uz KOD i ID kupona po primitku.


PRESS TERAPIJA

Vacupress je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i reducira celulit, poboljšava cjelokupni izgled kože.

Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se masira dio tijela na principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Ovim tretmanom se stimulira i protok limfe. Nježnim odizanjem epidermisa od potkožnog tkiva pospješuje se prokrvljenost kožnih struktura.

Idealan tretman za otklanjanje celulita, razbijanje masnih jastučića i za zatezanje opuštenog tkiva. Vacupress se može kombinirati i sa anticelulitnom masažom te se na taj način postiže savršen rezultat. Nakon tretmana tkivo postaje zategnutije, a koža zaglađenija. Rezultali su dugotranji, a postiže se i zapaženo smanjenje obujma tijela.