PodržimoNaše

Čarolija ZLATNOG PRAGA!!! Uživajte 3 dana u Pragu uz putovanje sa Toptursom, 2 noćenja s doručkom u hotelu 3* 07.10. ili 04.11.'16. već od 689 kn/osobi! Polazak autobusom iz Zagreba!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite čaroliju zlatnog Praga uz smještaj u hotelu 3*** u Pragu u dvokrevetnoj sobi na bazi 2 noćenja s doručkom, licenciranog turističkog pratitelja... Prije kupnje kupona odaberite između: 07.10.'16. za 799 kn ili 04.11.'16. za 689 kn! Polazak u 00.30 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506)!

Ponuda uključuje: TopTours - 3-dnevni Prag - 2 opcije datuma već od 689 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između:

Opcija 1) polazak 07.10.2016. za 799 kn! otkazano!

Opcija 2) polazak 04.11.2016. za 689 kn!

PRAG - 3 DANA AUTOBUSOM


Termini putovanja: 07.10. | 04.11. |

        

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan: Zagreb  - Prag

Polazak u 00.30 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506). Vožnja modernim turističkim autobusom kroz Sloveniju, Austriju i Češku do Praga. Očekivano vrijeme dolaska u Prag u prijepodnevnim satima. Po dolasku u Prag, panoramski razgled grada autobusom, i šetnja s pratiteljem putovanja kroz središte starog grada. Preporučujemo posjet nekom od brojnih muzeja, posjet crkvi Svetog Nikole te šetnju židovskom četvrti.  Smještaj u hotel. Predlažemo odlazak na vožnju brodom po Vltavi (fakultativno) Povratak u hotel. Noćenje.

2.dan: Prag

Doručak. Odlazak u poludnevno razgledavanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Hradčani, jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara, veličanstvenim zdanjem dominiraju tornjevi gotičke katedrale Sv. Vita u kojoj su pokopani češki vladari – Zlatna ulica, iz 16. st., ulica je dobila ime po svojim prvim stanovnicima, dvorskim alkemičarima (napomena: Zlatna ulica se za vrijeme razgleda ne posjećuje jer se ulaz posebno naplaćuje te se može posjetiti u slobodno vrijeme) – Mala strana, barokna četvrt s pitoresknim kućama, nalazi se u podnožju dvorca i nasuprot staroga grada do kojeg se mora prijeći Karlov most, na kojem se nalaze štandovi raznih majstora i umjetnika, dok ulični zabavljači svih vrsta, od jazz-bendova do lutkara pružaju stalni izvor zabave – Staromestské námesti, najljepše i najživlje mjesto u središtu staroga grada, gdje se nalazi i spomenik Janu Husu okružen živopisnim fasadama – Václavské námesti, glavna gradska prometnica u kojoj se nalaze najveće praške robne kuće... Slobodno vrijeme za osobne programe. Navečer predlažemo odlazak  u nacionalnu pivnicu na večeru (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

 

3.dan: Prag – Krumlov - Zagreb

Nakon doručka i odjave iz hotela, vožnja prema  Krumlovu, prekrasnom srednjovjekovnom gradu pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku slijedi šetnja do dvorca i gradskim središtem koje je u potpunosti onakvo kakvo je bilo u srednjem vijeku. Mogućnost fakultativnog posjeta muzeju u sklopu dvorca. Nakon razgleda grada i kraćeg slobodnog vremena, nastavak vožnje prema Zagrebu. Povratak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu

smještaj u hotelu 3*** u Pragu u dvokrevetnoj sobi na bazi 2 noćenja s doručkom (hotel u zoni javnog gradskog prijevoza)

poludnevni razgled Praga u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča na hrvatskom jezik

sve razglede prema programu

organizaciju i realizaciju putovanja

licenciranog turističkog pratitelja – vodstvo tijekom cijelog putovanja

osiguranje jamčevine

 

Doplata – fakultativno (po želji):

vožnja Vltavom  – 90 kn po osobi

večera u nacionalnoj pivnici – 150 kn po osobi

 

Informativne cijene ulaznica: Krumlov – 12 €


Doplata za 1/1 sobu iznosi 290 kuna. Popust za djecu do 12 godina u sobi sa roditeljima iznosi 15%.