"Igrajmo se i ostanimo u sportu"! Naučite sve tajne bijelog sporta u Zagrebu! Mjesec dana škole tenisa za djecu u Teniskom klubu Zagreb uz čak 67% popusta i za samo 99kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se odnosi na mjesečnu članarinu za treninge tenisa za djecu uzrasta od 4 do 14 godina po programu play&stay, te na 8 treninga po 1h! Termini održavanja škole tenisa: 15.09.-14.10., 23.09.-22.10. i 01.10-29.10.'16.! Ponuda se odnosi samo na nove članove!

TK Zagreb je osnovala obitelj Abramović koja ima sedmero djece. Svi igraju tenis od kojih su troje profesionalni igrači. Klub su odlučili osnovati kako bi prenijeli svoje bogato iskustvo i znanje mladim naraštajima.

Naša misija je omogućiti svakom članu kluba da kroz igru i predani rad razvije svoje mentalne motoričke sposobnosti kako bi bio spreman nositi se sa svakodnevnim životnim utakmicama.

Kroz principijelno vodstvo, podržavamo kulturu različitosti i njegujemo samopouzdanje, ponos, strast i snagu kako bi uskladili osobne ciljeve sa životnim zadaćama.Posvećeni smo osobnom i profesionalnom razvoju naših članova kroz individualni pristup, timski rad, otvorenu komunikaciju i poštovanje.

ADRESA: TK Zagreb Aleja Antuna Augustinčića 8 ( kod O.S. AG Matoš,Ravnice)

Cilj programa je upoznati što veći broj djece s novim, aktivnim i progresivnim sistemom rada kako bi tenis postao zabavniji i jednostavniji sport. Za taj sustav koristimo sporije, crvene, narančaste, zelene i spužvaste loptice prilagođene djeci, kako bi od samog početka mogli uživati i zabavljati se igrajući tenis.

 

Rekviziti koji se koriste (manji reketi, male mreže, smanjeni tereni, markeri i ostalo) prilagođeni su uzrastu djece i pomažu u bržem savladavanju igre. Sve potrebne rekvizite za igru osigurava “Teniski klub Zagreb” ;)


Ponuda uključuje: "Tenis - igrajmo se i ostanimo u sportu" - mjesec dana škole tenisa za djecu za 99kn u Teniskom klubu Zagreb.


Cijena uključuje: + 20% popusta na redovnu članarinu za sljedeća 2 mjeseca.

Termini održavanja škole tenisa (iskoristivost kupona): 15.09.-14.10., 23.09.-22.10. i 01.10-29.10.'16.

Ponuda se odnosi na mjesečnu članarinu za treninge tenisa za djecu uzrasta od 4 do 14 godina po programu play & stay.

Treninzi se održavaju u grupama od 4-6 polaznika.

Cijena uključuje: 8 treninga po sat vremena.

Ponuda se odnosi samo na nove članove!

Za srednjoškolce, studente i rekreativce program je po cijeni od 200 kn.

ODMAH po kupnji kupona za korištenje navedenog kupona kupac mora rezervirati termin na broj telefona: 091 7219882, uz KOD i ID kupona po primitku (kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska).