[MOŠĆENIČKA DRAGA] 2 noćenja u superior sobi s pogledom na more, buffet Polupansion, korištenje unutarnjeg bazena, sve za 2 osobe u Smart selection hotelu Mediteran po super cijeni!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ukoliko želite rezervirati odmor na Opatijskoj rivijeri po posebnoj akcijskoj cijeni, tada iskoristite ovu priliku i dođite u Smart Selection Hotel Mediteran!

Mošćenička Draga je najpoznatija zbog dugačke šljunčane plaže, jedne od najpopularnijih na čitavom Jadranu. Smart Selection Hotel Mediteran se nalazi u neposrednoj blizini plaže, a osim u prekrasnom pogledu na more s vanjske terase, gosti mogu uživati i u svim sadržajima obližnjeg Remisens.


Ponuda uključuje za 2 osobe: 

3 dana uz 2 noćenja u superior dvokrevetnoj sobi sa pogledom na more,
bogati buffet doručak i večera + vino dobrodošlice i košarica voća jednom tijekom boravka i prilikom dolaska u hotel,
korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom u obližnjem hotelu Marina,
besplatan WI-FI internet.


Prošećite poznatom šljunčanom plažom u Mošćeničkoj Dragi, poznatom i pod imenom Sipar, koju mnogi smatraju najljepšom na cijeloj Opatijskoj rivijeri. Zvuk kristalno čistog mora dok nježno oplakuje oblutke na plaži u smiraj dana uvijek je posebno smirujuće iskustvo.


O hotelu

Smart Selection Hotel Mediteran (3*) smješten je u neposrednoj blizini prekrasne šljunčane plaže pored slikovite ribarske lučice u Mošćeničkoj Dragi nedaleko Opatije. Zahvaljujući položaju u podnožju zelene planine Učke, hotel predstavlja izvrsnu kombinaciju prirodnih ljepota kopna i mora stopljenih u jedinstvenoj slici izvornog Mediterana.

Hotel nudi opuštajuću atmosferu te korištenje usluga i sadržaja u Remisens Hotelu Marina, uključujući Five Elements Wellness Spa i razne programe animacije osmišljene za obiteljski odmor ispunjen zabavom.

Korištenje bazena Remisens Hotela Marina uključeno u cijenu smještaja.
Vanjska terasa Smart Selection Hotela Mediteran savršeno je mjesto za uživanje u prekrasnom pogledu na more. Naručite piće u aperitiv baru ili izaberite neki od lokalnih mediteranskih specijaliteta dok uživate u pogledu na more, upijajući njegovu ljepotu sa svakim novim ukusnim zalogajem.


Hotel smješten uz najljepšu plažu na Jadranu.

Zabavni sadržaji, bogata gastronomska ponuda, neposredna blizina mora samo su neki od sastojaka formule za opuštajući odmor u mirnom i pitoresknom mjestašcu - Mošćenička Draga.

Smještaj na mirnoj lokaciji, u neposrednoj blizini dugačke šljunčane plaže gostima je na raspolaganju unutarnji bazen s grijanom morskom vodom Remisens Hotela Marina dnevni animacijski program u Remisens Hotelu Marina.


Sve što trebate za dan ispunjen zabavom i užitkom pronaći ćete ovdje. Na raspolaganju su brojne aktivnosti na moru kao primjerice ronjenje, vožnja čamcem, ribarenje ili parasailing. Na plaži se nalazi nekoliko kafića i barova u kojima možete naručiti nešto za jelo ili popiti osvježavajuće piće bez potrebe da prekidate užitak boravka na samoj morskoj obali.

U blizini se nalaze i popularna plaža Sveti Ivan i nudistička plaža Senjavac.

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444.