PodržimoNaše

Wellness odmor u Svetom Martinu na Muri! 2 noćenja PREKO VIKENDA u apartmanima Lapaž + 3 dana neograničenog kupanja u Termama Sveti Martin, sve za 2 osobe... za 799 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Lapaž**** nalaze se na prekrasnoj lokaciji, tik do Toplica Sveti Martin na Muri. 1 dijete do 6 godina BORAVI GRATIS! Spojite 3 kupona i sedmo noćenje je GRATIS!!! Kupon vrijedi do 20.12.2016.

Ponuda uključuje: Apartmani Lapaž - 2 noćenja u Apartmanima Lapaž

VIKEND OPCIJA - 

Apartmani Lapaž - 3 dana /2 noćenja za 2 osobe u luksuznim apartmanima Lapaž,

3 dana neograničeno kupanje u Termama Sveti Martin (vanjski i unutarnji bazen) za boravak PETAK - NEDJELJA, 

GRATIS neograničeno korištenje wellness centra Apartmana Lapaž (sauna i jacuzzi), 

korištenje roštilja i jacuzzia na terasi zgrade, 

najam bicikla i interneta.


Spojite 3 kupona, 7 noćenje GRATIS! 

Udaljenost od centra Resorta: 200m.

ODMAH po KUPNJI i primitku kupona, obavezna prethodna rezervacija termina na broj: 099 2199 404 ili 099/677 0774 uz KOD i ID kupona.

Udaljenost od centra Resorta: 200m.

Nadoplata po želji za doručak 25 kn po osobi/dan.

Nadoplata po želji za večeru 45 kn po osobi/dan.

Provedite 3 idilična dana u jednoj od najatraktivnijih turističkih destinacija sjeverne Hrvatske - Toplicama Sveti Martin! Uživajte sa dragom osobom u tri dana vrhunskog odmora  u međimurskoj Zelenoj oazi mira koja nudi mnoštvo raznolikih sadržaja i autohtonih gastronomskih užitaka.

   

 Apartmani Lapaž**** nalaze se na prekrasnoj lokaciji, tik do Toplica Sveti Martin na Muri, na pitomoj uzvisini. Ovdje je sve podređeno vašem užitku, od luksuznih apartmana do ljubaznih domaćina. Svaki apartman ima terasu, odnosno balkon i jedno parkirno mjesto. 

Apartmani su vrhunski opremljeni, tako da svaki posjeduje svoju hidromasažnu kadu ili tuš kabinu s termalnom vodom, te vodeno-zračnom masažom. 

Kuhinje su u potpunosti opremljene pa u njima možete i kuhati kao da ste u vlastitom domu. Ukoliko ipak ne želite gubiti vrijeme na kuhanje, nudimo vam mogućnost organiziranja usluge doručka, ručka ili večere po vrlo povoljnim cijenama.

Na krovu zgrade nalazi se natkrivena terasa sa podnim grijanjem, kaminom i jacuzzi kadom za 6 osoba. U sklopu ove ponude, očekuju vas 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u apartmanima Lapaž + GRATIS korištenje bazena i ležaljki sa baldahinom u sklopu apartmana, roštilja i jacuzzia na terasi zgrade, najma bicikla te besplatnog interneta. 

Viša puta je SVETI MARTIN NA MURI nominiran kao hrvatski predstavnik za Europsku turističku destinaciju izvrsnosti (EDEN) s podtemom "Najbolje nove seoske destinacije"!

 SVETI MARTIN NA MURI


Općina Sveti Martin na Muri nalazi se kraj Čakovca, na najsjevernijoj točki Republike Hrvatske, u blizini granice sa Slovenijom i Mađarskom, na mjestu na kojem rijeka Mura ulazi u teritorij Hrvatske.žTurizam se ozbiljnije počeo razvijati 2005. godine kad su, koristeći termalni izvor ljekovite vode, u neposrednoj blizini Svetog Martina na Muri izgrađene Toplice Sveti Martin, najveće i jedne od najljepših toplica u Hrvatskoj. Ulaz u bazene je udaljen 200 m od apartmana, športska dvorana sa sportskim terenima 50 m, uređena trim staza sa spravama 50 m, hotel Golfer 250 m, a golf tereni 300 m.

U blizini apartmana nalaze se barokni gradovi Varaždin i Čakovec (grad Zrinskih i Frankopana) sa brojnim kulturno-povijesnim znamenitostima i građevinama, koje govore o njihovoj burnoj prošlosti.