Idemo u planine, na Vlašić! Odmor u Hotelu Blanca Resort&SPA***** za 2 osobe uz 2 noćenja u SUPERIOR sobi sa doručkom, neograničen Wellness&SPA, 20% popusta na masaže i tretmane...za samo 876 kn!

60 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prelijepom hotelu Blanca Resort&SPA uz neograničeno korištenje SPA & Wellness zone, 20% popusta na usluge masaža i tretmana....sve to za dvoje i uz 52% popusta! Djeca do 9 godine borave besplatno uz nadoplatu obroka u hotelu! Kupon vrijedi u periodu 01.10.-30.11.'16.!

Ponuda uključuje: dva noćenja sa doručkom za dvije osobe u superior sobi u Hotelu Blanca Resort&Spa*****, Vlašić, BIH.


U cijenu je uključeno

2 noćenja sa doručkom za 2 osobe, 

neograničeno korištenje SPA & Wellness zone, 

20% popusta na usluge masaža i tretmana, 

Wi-fi, 

Parking.


Hotel Blanca Resort&SPA***** na Vlašiću za dvoje! Netaknuta planinska priroda i vrhunska usluga dovoljan su razlog da savršen odmor provedete u jedinom hotelu sa pet zvjezdica u ovom dijelu BiH. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na brojeve telefona: 0038730 519 900 ili 0038730 519 902, uz KOD i ID kupona po primitku.

SUPERIOR SOBA (SPR):   

Parcijalni pogled na skijašku stazu; “King size” bračni krevet (moderni zip system omogudava da svaka soba podržava i single, i double use); 2 * noćni ormarić sa tosca noćnim lampama; dvije fotelje; koktel stolić; tabure; dupli bijeljen hrast ormar; wenge pisaći stol sa stolicom; podna tosca lampa; telefon;   mini bar; LCD TV Flat, hotelski kabelski sustav; elektronski sef s privatnim kodom i rezervnim mehaničkim ključem; detektor dima; besplatni wireless i žični internet; grijanje; intelligent room system ; toilette (tuš kada, sušilo za kosu, SOS sustav, ogrtač, papuče )   

(5 SUPERIOR soba u toilettima integrira hidromasažnu tuš kadu).  

Veličina SPR sobe: 25m² – 27m²  

 

Vrhunska udobnost usred netaknute planinske prirode - to je hotel Blanca Resort&Spa. Pregršt dnevnih i večernjih zbivanja očekuje Vas u savršeno dekoriranom i visokokomfornom ambijentu inspiriranim pretapanjem tradicijskih motiva u suvremeni kontekst. 

Osnovna ideja ovog luksuznog Resort&Spa hotela jest pružiti na jednom mjestu sve što je potrebno za odmor i opuštanje. Sve to uz impresivnu dodatnu ponudu i konkurentnu cijenu. 

Uz jedinstven obiteljski odmor, Blanca Resort&Spa mjesto je i poslovnih događanja. Kongresni kapaciteti od sto sjedećih mjesta uz vrhunsku tehničku opremu garantiraju najbolje uslove da vaše događanje održite upravo u hotelu Blanca Resort&Spa. Takođe poduzećima i njihovim zaposlenicima omogućavamo nezaboravan doživljaj u obliku teambuildinga. 

Za odmor tijela i duha pobrinut će se vrhunska Wellness&Spa zona Mont Lhotse. Ova oaza mira, nazvana po četvrtom najvišem vrhu Himalaje, ostvaruje osnovnu ideju hotela Blanca – pružiti na jednom mjestu sve što je potrebno za vrhunski odmor. Posebno naglašavamo da su Wellness sadržaji uključeni u cijenu smještaja. 

Turska sauna – jedan od najstarijih oblika opuštanja i održavanja higijene tijela koji su poznavali još i stari Rimljani. Turska je sauna, jednostavno rečeno, „kupanje” u prostoriji ispunjenoj parom. Ova drevna metoda temelji se na biološkom djelovanju vrućeg i vlažnog zraka temperature između 40 i 50°C i relativne vlažnosti između 80 i 100 posto. Udisanje pare čisti sve dišne puteve. 

Finska sauna – za razliku od turske, u suhoj finskoj sauni temperatura zraka doseže čak 100°C, ali uz samo deset posto vlažnosti.. Pozitivni efekti finske saune leže u naizmjeničnom izlaganju visokim temperaturama i naglom rashlađivanju kroz tuširanje hladnom vodom ili boravkom na otvorenom. 

Infracrvena sauna – drugačija je po tome što se za zagrijavanje kabine koriste infracrveni grijači. Njihova toplina dublje prodire u tkivo i pozitivno utiče na tetive i zglobove.


Netaknuta planinska priroda i vrhunska usluga dovoljan su razlog da savršen odmor provedete u jedinom hotelu sa pet zvjezdica u ovom dijelu BiH. Ako nas samo jedanput posjetite i iskusite našu čaroliju, vratit ćete se opet.