PodržimoNaše

Crno Jaje i Top Tours vode Vas na Oktoberfest u Gardalandu! 01.10.'16. uz prijevoz autobusom, licenciranog turističkog pratitelja...za samo 229 kn/osobi! Polazak iz Zagreba, Karlovca i Rijeke!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zabava uz zvuke Oktoberfesta je zagarantirana uz ostanak u Gardalandu do 21 sat! Polazak autobusa u 01:00 sat iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506), iz Karlovca, naplatne kućice Petrol u 01.30 sati, a iz Rijeke u 03:00 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald`sa)! GARANTIRANO!!!

Ponuda uključuje: GARDALAND - OKTOBERFEST - jednodnevni izlet 01.10.2016. za samo 229 kn!

GARDALAND - OKTOBERFEST - JEDNODNEVNI IZLET

Zabava uz zvuke Oktoberfesta je zagarantirana uz ostanak u Gardalandu do 21 sat!

        

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 01:00 sat iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506), iz Karlovca, naplatne kućice Petrol u 01.30 sati, a iz Rijeke u 03:00 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald`sa). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima.  Odlazak u GARDALAND SEA LIFE AKVARIUM (Morski svijet) odvest će vas na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nakon razgleda odlazak u zabavni park GARDALAND, najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR i novi rollercoaster u 2015. godini OBLIVION-THE BLACK HOLE – novo u 2015., slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA… obiteljske atrakcije MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA… i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje… kao i veliki broj show programa cirkus MADAGASCAR, PARADA, MAGIC SHOW…

Ono što nas posebno privlači u ovim terminima je tematski dan u Gardalandu - a tema je Oktoberfest! Uz adrenalin i zabavu, opustite se uz delicije koje vezujemo uz najveću pivsku feštu u Europi.

Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 21 sat. Dolazak Rijeku i Zagreb u kasnim noćnim satima.

CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz turističkim autobusom prema programu

licenciranog turističkog pratitelja

osiguranje jamčevine

organizaciju i realizaciju putovanja

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

ulaznicu u zabavni park Gardaland

putno zdravstveno osiguranje

 

DOPLATE:

ulaznica Gardaland  - 210 kn

kombinirana ulaznica za Gardaland & Sea life - 245 kn

(rezervacija ulaznica u poslovnici prije polaska - najmanje 30 prijavljenih, djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu)

 

GARDALAND - OKTOBERFEST - JEDNODNEVNI IZLET Termini putovanja: 24.09. | 01.10. | Zabava uz zvuke Oktoberfesta je zagarantirana uz ostanak u Gardalandu do 21 sat! PROGRAM PUTOVANJA Polazak autobusa u 01:00 sat iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502 - 506), iz Karlovca, naplatne kućice Petrol u 01.30 sati, a iz Rijeke u 03:00 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald`sa). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima. Odlazak u GARDALAND SEA LIFE AKVARIUM (Morski svijet) odvest će vas na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nakon razgleda odlazak u zabavni park GARDALAND, najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR i novi rollercoaster u 2015. godini OBLIVION-THE BLACK HOLE – novo u 2015., slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA… obiteljske atrakcije MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA… i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje… kao i veliki broj show programa cirkus MADAGASCAR, PARADA, MAGIC SHOW… Ono što nas posebno privlači u ovim terminima je tematski dan u Gardalandu - a tema je Oktoberfest! Uz adrenalin i zabavu, opustite se uz delicije koje vezujemo uz najveću pivsku feštu u Europi. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 21 sat. Dolazak Rijeku i Zagreb u kasnim noćnim satima. CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu licenciranog turističkog pratitelja osiguranje jamčevine organizaciju i realizaciju putovanja CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznicu u zabavni park Gardaland putno zdravstveno osiguranje DOPLATE: ulaznica Gardaland - 210 kn kombinirana ulaznica za Gardaland & Sea life - 245 kn (rezervacija ulaznica u poslovnici prije polaska - najmanje 30 prijavljenih, djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu)

Napomena:  Gardaland expres ulaznicu moguće je kupiti na blagajni parka.Više informacija možete naći na: www.gardaland.it