[SLOVENIJA] Dođite u Terme Lendava i uživajte u Hotelu Lipa*** uz noćenje s Polupansionom za 2 osobe, kupanju, saunama, ... za samo 562 kn! Kupon vrijedi od 16.09.16. do 30.10.16.!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u Termama koje su jedinstvene po svojoj ljekovitoj parafinskoj vodi, u Hotelu Lipa*** uz cjelodnevni bazen i mogućnost noćnog kupanja, živu glazbu...

Ponuda uključuje za 2 osobe: 


1 polupansion u dvokrevetnoj sobi u hotelu Lipa ***,

neograničeno kupanje u jedinstvenoj parafinskoj termalnoj vodi; 

mogućnost cjelodnevnog kupanja na dan odlaska; 

1 x ulazak u hotelski svijet sauna (10 - 14 h); 

noćno kupanje petkom i subotom; 

korištenje ogrtača; 

večer uz živu glazbu utorkom i petkom; 

animacijski program; 

besplatno parkirno mjesto.

Posebnost Terma Lendava je njihova termalna parafinska voda kakve nema nigdje drugdje u Europi. Gosti hotela njezine učinke mogu isprobati u bazenima ili uz zdravstvene i wellness usluge te kozmetiku na njezinoj osnovi.

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina: +386 2 577 44 00 ili e-mail: info@terme-lendava.si, uz KOD kupona po primitku.

Usred vinorodnih brežuljaka s vrhunskim vinima koja predstavljaju dio kulinarske ponude nalaze se Terme Lendava. Njihova je posebnost jedinstvena parafinska termalna voda koja ima blagotvorne učinke na tegobe lokomotornog sustava, a terme imaju tradiciju olakšavanja reumatskih oboljenja, zato su omiljene među starijim posjetiteljima. I zbog termalne vode i zbog obilja mogućnosti aktivnog odmora, terme često posjećuju rekreativni i profesionalni sportaši. Zdrav duh u zdravom tijelu moto je terma koji slijede i zaposlenici i gosti.

Hotel Lipa

Hotel Lipa srednje je veliki hotel s 120 soba i poslovično gostoljubivim i ljubaznim osobljem. Osobni odnos osoblja stvara opušteno ozračje za odmor s obitelji ili udvoje. Lipa je i hotel pogodan za bicikliste i pješake, a u njegovoj okolici uživat će i rekreativni iskusniji biciklisti. 

Lendavske toplice s parafinskom termomineralnom vodom

Lendavske toplice poznate su po parafinskoj mineralnoj vodi, koja znatno dopunjuje bogatu ponudu vodenog parka. Lendavska termalna voda ima blagotvorne učinke na tegobe lokomotornog sustava. Kupanje u njoj omiljeno je među starijima i sportašima koji aktivnost na otvorenom završavaju u zagrljaju te jedinstvene parafinske vode. Kupalište Terma Lendava čini više bazena, 50-metarski olimpijski bazen s običnom, a većina ostalih s termalnom vodom. Kupanje je moguće u vanjskim ili unutarnjim bazenima.

Plivanje na duge pruge

U vodenom parku Terma Lendava na više od 1.800 m2 vodenih površina proteže se osam bazena različitih oblika i veličina: zimsko ljetni bazen, termalni bazen "grozd", olimpijski bazen s toboganom i daskom za spuštanje, dječji bazen te unutarnji bazeni. Aktivnim vodenim doživljajima pridonose vodeni efekti, brza rijeka, podvodne masaže, gejzir i vodeni slap. Petkom i subotom moguće je noćno kupanje.