Probudite mađioničara u sebi ili razveselite svoje dijete prekrasnom kutijom punom čarolije!!! Komplet od 100 trikova M.G.TAYLORA u originalnom pakiranju za samo 99 kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Komplet od 100 trikova u ORIGINALNOM PAKIRANJU sa potpisom sa posvetom i potpisom M.G.Taylora, sa rekvizitima, dvd-jem, knjigom i poklon časopisom Project Magic Croatia za samo 99 kn! Kupon vrijedi do 05.11.2016.!

Ponuda uključuje: komplet od 100 trikova u ORIGINALNOM PAKIRANJU sa potpisom sa posvetom i potpisom M.G.Taylora, sa rekvizitima, dvd-jem, knjigom i poklon časopisom (Project Magic Croatia).


Saznajte tajnu i zabavite društvo efektnim trikovima!

M.G.Taylorov Tajni Svijet sadrži 100 otkrivenih mađioničarskih tajni. Knjiga od 80 stranica i DVD trajanja 60 minuta učinit će Vas mađioničarem tako da ćete za nepunih 10 minuta već moći izvesti prve trikove.

Komplet sadrži i posebno preparirane rekvizite za izvođenje trikova. Tu su dva špila karata (jedan običan a jedan čaroban :)) loptice, kutijice, konopci i dakako - objašnjenja koja ćete brzo i lako naučiti a efekti koje ćete prezentirati biti će ponekad telepatski, ponekad matematički, ponekad kartaški, no uvijek nadasve zabavni, duhoviti i fascinantni.

Izdanje povodom 20 godina čarolije sadrži i poklon - časopis Project Magic Croatia, a sve je zapakirano u kutiju (dim 58x38x6 cm) sa posvetom i potpisom M.G.Taylora 

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je poslati mail sa kuponom i svim podacima za dostavu na cromagic@yahoo.com, dostava unutar 7 radnih dana od slanja svih podataka.