[ZAGREB] Sačuvajte zdravlje i ljepotu Vašeg lica! Ultrazvuk i mikrodermoabrazija lica ili lica/vrata/dekoltea u Kozmetičkom salonu Impress u Zagrebu već od 139kn! Kupon vrijedi do 25.11.'16.!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka Vaše lice zablista i impresionira ostale svojom blistavošću i ljepotom uz kozmetički salon Impress! Prije kupnje kupona odaberite: mikrodermoabraziju + ultrazvuk lica ili mikrodermoabrazija + ultrazvuk lica, vrata i dekoltea uz do čak 70% popusta!

Ponuda uključuje: Impress  - ultrazvuk i mikrodermoabrazija; 2 opcije. 


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) mikrodermoabrazija + ultrazvuk lica za 139 kn!

Opcija 2) mikrodermoabrazija + ultrazvuk lica, vrata i dekoltea za 179 kn!Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.


Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 
Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!


Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom

           koje su pod terapijom roakutana

           koje imaju rak kože

           koje su pod jakim terapijama lijekova

           kod otvorenih rana i opekotina

Kupon vrijedi do 25.11.2016.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: +385 91 275 7607, uz KOD i ID kupona po primitku.