PodržimoNaše

Vikend na Krku već od 819 kuna! Dan Neovisnosti u Njivicama, hotel Jadran 3* uz 2 polupansiona, korištenje fitnessa, gratis pizza u pizzeriji Bukaleta, sve za 2 osobe!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Jadran*** se nalazi na prelijepom otoku Krku, na sjevernom dijelu Jadrana, smješten na samoj obali mora i udaljen tek 200 m od centra Njivica. Boravak djece do 6 godina GRATIS!

Izaberite između 2 ponude:


Ponuda 1 uključuje: 

3 dana, 2 polupansiona u dvokrevetnoj sobi park strana s balkonom, gratis pizza u pizzeriji Bukaleta (termin po dogovoru), korištenje fitnessa (u hotelu Beli Kamik), gratis WIFI, gratis parking, 20 % popusta na masaže u beauty centru (u hotelu Beli Kamik), sve za 2 osobe.


Ponuda 2 uključuje: 

3 dana, 2 polupansiona u dvokrevetnoj sobi pogled more, gratis pizza u pizzeriji Bukaleta (termin po dogovoru), korištenje fitnessa (u hotelu Beli Kamik), gratis WIFI, gratis parking, 20 % popusta na masaže u beauty centru (u hotelu Beli Kamik), sve za 2 osobe.


Kupon se može iskoristiti isključivo od 04.10.16. do 09.10.16.

Hotel je kategoriziran s 3 zvjezdice i raspolaže s 223 moderno opremljene sobe, s pogledom na more ili park stranu.

Na recepciji hotela koja je otvorena 24 sata dnevno mogu se dobiti sve informacije o kulturnim i zabavnim programima u Njivicama i na otoku, te rezervirati organizirane izlete.

Zbog povoljnog zemljopisnog položaja hotel Jadran je idealan za sve koji traže kvalitetan hotelski smještaj na Krku.

Odlična povezanost s kopnom suvremenim mostom koji ima najduži armirano-betonski luk na svijetu te moderne prilazne prometnice iz smjerova srednje i istočne Europe čine hotel Jadran*** lako dostupnim. 

Također, blizina zračne luke koja je udaljena 10-ak kilometara od hotela čine ga dostupnim i gostima koji dolaze iz najudaljenijih europskih gradova.

U neposrednoj blizini hotela mogu se pronaći široke šljunčane i kamene plaže s tuševima, prekrasna šuma i izuzetno čisto more, čija je kakvoća prema najvišim standardima nagrađena plavom zastavom, na koju smo izuzetno ponosni. 

Kroz mnogobrojne ljetne aktivnosti gostima su na raspolaganju tereni za tenis, stolovi za stolni tenis, mini golf te razni adrenalinski sportovi na obali i moru, koji će zadovoljiti potrebe i onih najželjnijih avanturizma.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija prije kupnje kupona; broj za rezervaciju termina je: 051 847 795, 051 846 720  ili na mail: ivan.lukaric@njiviceresort.hr, te rezervacija ODMAH po primitku kupona (poslati i kôd i id kupona).