[VIŠKOVO] Savršena prilika za odmor! 2 noćenja ili 7 noćenja za 4 osobe u Kući za odmor obitelji Matejčić uz korištenje svih sadržaja kuće uključujući i grijani jacuzzi... već od 999 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sjajno! Uz 4 odraslih osoba postoji i mogućnost da i Vaši kućni ljubimci borave sa Vama jer su ondje dobrodošli!

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja ili 8 dana/7 noćenja u Kući za odmor obitelji Matejčić

Kupon vrijedi za 4 osobe.


Prije nego pritisnete KUPI odaberite željeni broj noćenja:

OPCIJA A - 3 dana/2 noćenja za do 4 osobe

OPCIJA B - 8 dana/7 noćenja za do 4 osobe.



Kuća za odmor Obitelji Matejčić nalazi se na mirnoj lokaciji na 4 km od mora, ali svojom ponudom pruža gostima koji će u njoj boraviti apsolutan komoditet.

Stvorena je i pripremljena za uživanje, a ljubazni domaćini koji se nalaze i žive  u neposrednoj blizini na raspolaganju su za sve eventualne usluge i potrebe koje se mogu pružiti - oganizacija po želji gosta večere uz more, izleti u okolici, priprema roštilja i sl .

U cijenu objekta uključeni su i svi režijski troškovi kao i završno čišćenje.

Prije kupnje kupona obavezna rezervacija termina na a broj: 091 564 8283 te ODMAH po KUPNJI i primitku kupona, potvrda rezervacije termina na broj: 091 564 8283 uz KOD i ID kupona.


U kući možete pronaći flat internet, satelitski program na svim jezicima te grijani jacuzzi, a što je najvažnije apsolutni komoditet i privatnost, kao što možete i vidjeti na fotografijama koje prate njihovu ponudu.

Posjetite i  uživajte u svemu onom što njihov kraj nudi.