[ČEŠKA] ČISTI HEDONIZAM! 2, 4 ili 7 polupansiona za dvoje uz SPA tretmane, bocu Palava i liker u sobi, ulaznicu za muzej "Becherovke" u luksuznom Resortu Poppy 4* u gradu Karlovy Vary od 1039kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hedonizam na "češki način"! Opustite se i prepustite SPA ritualima uz Lavanda tretman, 1x parcijalnu masažu uljem lavande, ulaz 3x u slanu pećinu, 1x parafin ruku kremom od lavande, bocu vina Palava i Poppy Dream liker u sobi, cipele svih dana boravka.... Kuponi se mogu spajati, pokloniti i vrijede do kraja godine!!!

Ponuda uključuje: Resort Poppy, Češka - 3, 5 ili 8 dana na bazi 2, 4 ili 7 polupansiona za 2 osobe.


Prije nego kupite ponudu odaberite između 3 opcije:

Opcija 1: 3 dana/2 noći u Poppy Resortu 4*, 2x bogati doručak, 2x 3-slijeda večere, sve za 2 osobe.

Opcija 2: 5 dana/4 noći u Poppy Resortu 4*, 4x bogati doručak, 4x 3-slijeda večere, sve za 2 osobe.

Opcija 3: 8 dana/7 noći u Poppy Resortu 4*, 7x bogati doručak, 7x 3-slijeda večere, sve za 2 osobe.


Cijena uključuje: 

SPA rituali koji su uključeni u Lavanda tretman (jedna osoba dobiva 5 tretmana), 

1x parcijalna masaža s uljem lavande, 

ulaz 3x u slanu pećinu uz domaći biljni čaj, 

1x parafin ruku s kremom od lavande, 

ulaznicu u Muzej Jan Becher ( Becher je poznat po popularnoj "Becherovki" ) za 2 osobe, 

Piće dobrodošlice u sobi (boca vina Palava), 

Poklon iznenađenja u sobi Poppy Dream liker, 

cipele (besplatno tijekom cijele dužine boravka), 

besplatni Wi -Fi internet u hotelskom Lodgeu, 

20% popusta na sve ostale wellness tretmane u Balneo Poppy ogrtaču.

Obavezna provjera termina s Partnerom prije kupnje kupona na e-mail: info@cpt-solutions.com 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija ili minimalno 48h prije na e-mail: info@cpt-solutions.com, uz sve podatke i poslan KOD i ID po primitku.

Uživajte 3, 5 ili 8 dana odmora u Češkoj je u zemlji koja zadivljuje svojom bogatom kulturnom i povijesnom baštinom Srednje Europe. Zemlja koja ima iznimno bogatu povijest i vrlo atraktivan krajolik i lijepe destinacije za odmor, idealan za ljubitelje kulture! Istražite poznati spa grad Karlovy Vary koji je poznat i po zdravstvenom turizmu te je najposjećenije mjesto u Češkoj kao jedan od najpoznatijih spa gradova iz 16. stoljeća. Sadrži 13 glavnih izvora termomineralne vode i još od 19. stoljeća vrlo je popularno turističko mjesto.

Prestižan Hotel Resort Poppy 4 *, nalazi se samo nekoliko koraka od gradića Karlovy Vary. 


Resort POPPY 4* sastoji se od 62 udobne dizajnerske sobe s balkonima i pogledom na zeleni park-šume u blizini spa kolonade zapadnom kraju. Resort nudi i "Poppy balneo"  tretman je za liječenje i opuštanje, specijaliziran za poboljšanje kvalitete sna, restoran s ljetnom terasom i kongresne dvorane. Ona se nalazi u sredini spa šuma, 3 minute vožnje od spa kolonade. Zahvaljujući bliskoj dostupnosti teniskim i golf igralištima to je idealno mjesto za odmor za sportaše!


Osim smještaja u sobama, koji nude pogled na vanjske zelene površine, nudimo Vam i opuštajući tretman LAVANDE za cijelo tijelo. 

Lavanda je biljka koja je poznata po svojim iznimno blagotvornim učincima. Osim što ćete se opustiti uz masažu lavadom, razmaziti ćemo Vas i ulaskom u špilju "soli" i svakako ćete uživati uz parafinski oblog za ruke.

Znate li da se gorak zeleno-žuti liker zove "Becherovka"? To je gorak najpoznatiji tamošnji liker koji se nalazi u popularnom mjestu Karlovy Vary u Češkoj i koja je poznata u cijelom svijetu. Neki ga zovu kao "trinaesta fontana Karlovy Vary." :)

Ekskluzivna ponuda Crnog Jaja uključuje i jednu ulaznicu za muzej Jan Becher. Muzej je posvećen Jan Becheru, osnivaču tvrtke Jan Becher koja proizvodi Becherovku, koji je osnovan prije 200 godina!

Jeste li znali?

Resort Poppy je regionalni pobjednik Čeških Hotela u 2015. i 2016. i idealna prilika za sve one koji žude za promjenom okoline i opuštajućim trenucima!


Karlovy Vary (njem. Karlsbad) grad je i toplice na zapadu Češke. To su jedne od najpoznatijih europskih toplica. Grad ima 52.359 stanovnika. Nalazi na ušću rijeke Teple u rijeku Ohře. Teplá izvire u termalnom izvoru, te je u njoj voda topla. Postoji 13 velikih termalnih izvora i preko 300 manjih.

Grad je osnovao car Karlo IV. 1370. godine. Toplice su privlačile europsku aristokraciju sve do Prvog svjetskog rata. Tijekom Drugog svjetskog rata nakratko su pripojene Trećem Reichu. U gradu se održava i poznati filmski festival. Poznat je liker Karlovarská Becherovka i tvornica stakla Moser Glass.