PETRČANE - "goodbye ljeto"! 2 noćenja na bazi polupansiona u standard sobi za dvoje preko tjedna ili vikenda u prekrasnom Hotelu Petrčane i uživajte u sunčanoj Dalmaciji...već od 799 kn!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje izaberite: 2 noćenja s polupansionom u standard sobi za dvoje preko vikenda ili tjedna! U ponudu je uključeno neograničeno korištenje vanjskog bazena! Kuponi su iskoristivi do 02.11.'16. i mogu se spajati! Djeca do 6 godina besplatno ukoliko spavaju u krevetu s roditeljima!

Ponuda uključuje: odmor u Hotelu Petrčane****- 3 dana/2 noćenja sa polupansionom u prekrasnom luksuznom  hotelu sa vanjskim bazenom, udaljen samo 50 m od plaže do 02.11 .2016 već od 799 kn!

Prije kupnje izaberite: 

Opcija 1) 3 dana/2 noćenja s polupansionom u standard sobi za dvoje od ponedjeljka do petka (tjedna opcija) za 799 kn!

Opcija 2) 3 dana/2 noćenja s polupansionom u standard sobi za dvoje od petka do nedjelje (vikend opcija) za 899 kn!


Večera u 4 slijeda - hladno predjelo, juha, glavno jelo sa prilogom i salatom + desert - izbor mesnog, ribljeg ili vege menija.

U ponudu je uključeno neograničeno korištenje vanjskog bazena

Kuponi su iskoristivi do 02.11.'16.

Zadar

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnost. Posebnost grada neodoljiva je za poštovatelje i ljubitelje povijesnih spomenika i kulturne baštine, umjetnike, turiste i njegove građane. 

Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu. 

Obavezna pred rezervacija željenog termina na  023/366-070

ODMAH nakon primitka kupona obavezna potvrda rezervacije na e-mail: info@hotelpetrcane.com  ili broj tel: 023/366-070 uz KOD i ID kupona.