[PULA] Odmor u prelijepoj Puli!!! Provedite 3 dana i 2 noćenja u apartmanu Captain Emo! Očekuje Vas piće dobrodošlice, boca domaćeg vina i besplatan WI-FI, sve za 2 osobe i samo 699 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novouređeni apartmani u samom centru grada, 50 m od pulske arene s pogledom na more!

Ponuda uključuje:

3 dana i 2 noćenja u apartmanu Captain Emo + piće dobrodošlice + boca domaćeg vina + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.



Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Pula je povijesni grad star najmanje tri tisuće godina s bogatim rimskim, mletačkim i austrougarskim naslijeđem koji se pretvara u jedan od hrvatskih kulturnih središta. Privatni apartmani Captain Emo u Puli omogućit će vam povoljan odmor u središtu zbivanja iz koje uvijek možete pobjeći na obližnje šetnice, blistavo čiste plaže ili u netaknutu prirodu. 


Apartmani Captain Emo City nalaze se u Puli, na 200 metara od Pulske Arene. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi. Na raspolaganju je i posteljina.
Svi apartmani uključuju klima-uređaj i TV ravnog ekrana, a pojedini imaju prostor za sjedenje i/ili blagovaonicu. Sve jedinice sadrže kuhinju s pećnicom, štednjakom i hladnjakom. 
Apartmani Captain Emo City smješteni su 500 metara od Muzeja suvremene umjetnosti Istre i 600 metara od Herkulovih vrata. Zračna luka Pula udaljena je 6 km. 

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail apartmentsarapula@gmail.com ili na mobitel 091 297 2012 ili 098 519 304, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.


Također, ne tako daleko, nalaze se i gradovi Rovinj, Poreč, Labin, Rabac, koji su također zanimljivi za posjetiti. Park prirode Rt Kamenjak, najjužnija točka Istre također se nalazi u blizini.