[OPATIJSKA RIVIJERA] 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom, piće uz večeru (šankomat), 1 x kava i kolač, 1 x košarica voća, sve za 2 osobe u Smart Selection Hotelu Istra*** za 879 kuna!

49 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smart Selection Hotel Istra (3*) u Opatiji nudi smještaj na samom moru, a kratka šetnja opatijskom glavnom ulicom dovest će vas do centra grada!

Ponuda uključuje: 

3 dana uz 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom (polupansion), u dvokrevetnoj sobi,

piće uz večeru (šankomat),

1 x kava i kolač (jednom u tijeku boravka), 

1 x košarica voća (jednom u tijeku boravka), sve za dvije osobe.


Dodatne pogodnosti: 

korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom; 

besplatan Wi-Fi.

Sve su sobe klimatizirane!


Ponuda se može iskoristiti isključivo od 25.09.16. do 01.11.16. Isključeni termini su 30.09.-01.10.16. i 13.-15.10.16.

Napomene za djecu: 1 dijete do 6 godina na osnovnom krevetu sa roditeljima ima 100 % popusta; 1 dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju uz nadoplatu 150,00 kn dnevno (plaćanje na receciji), stariji od 12 godina na pomoćnom ležaju uz nadoplatu 250,00 kn dnevno (plaćanje na recepciji).

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444.

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona.

O hotelu Istra***

Poznato opatijsko obalno šetalište Lungomare dužine 12 kilometara također vodi do centra uz samu obalu i prekrasne poglede na more!

Zahvaljujući svom položaju, hotel je idealan za goste koji žele biti blizu središta zbivanja, ali istovremeno vole mir i privatnost.

Vlastita plaža i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom glavni su aduti ovog economy opatijskog hotela sa 130 soba. 

Bistro na plaži i vanjska terasa izvrsna su mjesta za lagano jelo ili osvježavajuće piće. Iz jelovnika posebno valja naglasiti svježe lokalne plodove mora i izvrsnu vinsku kartu. 

Ni ovdje ne treba zaboraviti prekrasan pogled na more (uz moguću nadoplatu za Superior sobu s pogledom na more) koji dodatno uljepšava iskustvo boravka u ovom hotelu.

Smart Selection Hotel Istra – Opatija: neprocjenjiva ljepota Jadranskog mora po prihvatljivoj cijeni.