[OPATIJA] Remisens Hotel Palace Bellevue 4* - 2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe, soba s pogledom na more, 1x parcijalna masaža u trajanju 20min., korištenje bazena i spa zone, za samo 1439kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Legendarni opatijski hotel Palace Bellevue ovog proljeća ponosno je otvorio svoja vrata u potpuno novom ruhu, kao novi dragulj Remisens branda kategorije 4*! 1 dijete do 6 god. boravak na osnovnom krevetu sa roditeljima GRATIS!

Nove investicije Remisens Hotela Palace Bellevue 4*obuhvaćaju kompletno preuređenje soba i zajedničkih prostorija uz zadržavanje decentnog neobaroknog stila uređenja, novi wellness centar te proširenje te podizanje kvalitete sadržaja i usluge.

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

3 dana uz 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom (polupansion), 

u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more,

paket dobrodošlice po dolasku u sobu: košarica voća,

 1 x parcijalna masaža u trajanju 20 minuta (jednom tijekom boravka).

Dodatne pogodnosti: 

korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom; 

korištenje spa zone - finska sauna, turska kupelj, relax zona; 

korištenje fitnessa; 

besplatan Wi-Fi.

Ponuda se može iskoristiti isključivo od 02.10.16. do 02.11.16. Isključeni termini su 06.-09.10.16. i 12.-17.10.16.

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444.

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na reservations@remisens.com ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. U slučaju hitnosti savjetujemo nazvati, odgovor na mail primiti ćete u roku od 24 h.


O hotelu

Remisens Hotel Palace Bellevue (4*) u Opatiji povijesna je zgrada smještena u centru grada koja odiše stilom i elegancijom. Hotel krase otmjeni interijeri, visoki stropovi i jedinstveni pogledi na more iz 196 soba i apartmana. Vizualno impresivan, uzdiže se iznad glavne opatijske ulice stvarajući vizuru koja je postala zaštitnim znakom ovog grada.

Remisens Hotel Palace Bellevue od 2016. godine postaje jednom od perjanica Remisens branda na Opatijskoj rivijeri. Nove investicije obuhvaćaju preuređenje soba i zajedničkih prostorija, uz zadržavanje decentnog neobaroknog stila uređenja, novi wellness centar te proširenje i podizanje kvalitete sadržaja i usluge.

Usprkos starinskom šarmu, Remisens Hotel Palace Bellevue u Opatiji nudi suvremene sadržaje – primjerice unutarnji bazen s grijanom morskom vodom – za savršenu kombinaciju prošlosti i sadašnjosti. Popularan zbog svojih zabavnih sadržaja, hotel ima plesnu terasu. I zaista, na samo nekoliko koraka od Slatine, središnje gradske plaže, Remisens Hotel Palace Bellevue u Opatiji zauzima položaj koji je gotovo nemoguće nadmašiti.

Povijesni hotel

Remisens Hotel Palace Bellevue monumentalna je građevina u povijesnom središtu Opatije. Njegova carska arhitektura, izgrađena u stilu neobaroka i secesije, odiše atmosferom austrougarske rivijere s kraja 19. stoljeća.

Hotel krase balkonske ograde od kovanog željeza i ukrasni motivi podmorskog svijeta na tornjićima iznad krovne strehe. Već je i sam pogled na vanjštinu ovog hotela dovoljan da shvatite kakvu je ulogu ovaj hotel imao nekad i sad.

Remisens Hotel Palace Bellevue – Opatija: uživajte u stilu, eleganciji i šarmu i budite u centru događanja u Opatiji.


Standard dvokrevetna soba s balkonom

VELIČINA SOBE

15-20 m2

TIP KREVETA

Odvojeni kreveti

KUPAONICA

Kada ili tuš

POGLED

Strana park ili ulica

DODATNI PROSTOR

Balkon

OPREMLJENOST SOBE

Klima

Besplatan Wi-Fi

LCD TV kabelska

Sušilo za kosu

Telefon s direktnim biranjem broja

Minibar

Pisaći stol

Sef

Automatski sustav buđenja

Javljač požara

Vatrodojavni sustav

DODATNE OPCIJE

Usluga posluživanja u sobu (uz nadoplatu)

CHECK IN / OUT

Check in: 14:00

Check out: 11:00


Smart Selection Hotel Palace Bellevue – Opatija: uživajte u stilu, eleganciji i šarmu i budite u centru događanja u Opatiji.