4 DANA U ISTANBULU!! INDIVIDUALNO putovanje uz 3 noćenja s doručkom u hotelu 4* na odličnoj lokaciji u centru + avio karta iz Zagreba za 1490 kuna!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Krenite na putovanje u »Grad svih gradova«!! 4-dnevna INDIVIDUALNA POSJETA ISTANBULU: 3 noćenja s doručkom uz švedski stol + avio karta! Krstarite bosporskim tjesnacem, kušajte turske gastro delicije i uživajte u večernjem programu iz tisuću i jedne noći!


Ponuda uključuje: 

individualno putovanje u Istanbul, prijevoz zrakoplovom iz Zagreba i zrakoplovne pristojbe na letovima Zagreb- Istanbul- Zagreb, 3 noćenja s doručkom (švedski stol) u dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* (Orka Royal) na odličnoj lokaciji u centru grada, kontakt agenta u Istanbulu.

Obavezne doplate uz prijavu:  prijavnina 15€, turistička pristojba 2€/noć, ulazna viza u Tursku 20 USD.


Eventualne doplate: jednokrevetna soba 30€; doplata za dodatni dan po osobi u dvokrevetnoj sobi 25€ 


Od 1.4.2013. državljani Republike Hrvatske moraju imati vizu za ulazak u Republiku Tursku. Hrvatski državljani koji putuju u Republiku Tursku od 10. travnja 2014. godine moraju imati E-vizu. Prijava za E-vizu može se napraviti putem internetske stranice www.evisa.gov.tr


Uživajte u šetnji gradom na dva kontinenta i u vrhunskoj hrani! Posjetite najveće kulturno povjesne spomenike! Krstarite brodom po bosporskom tjesnacu i s novom podzemnom željeznicom ispod Bospora posjetite Aziju! Idealna prilika za sve, koji traže promjenu i ugodno putovanje.


ORKA ROYAL HOTEL 4*

Hotel Orka Royal nalazi se u starom djelu Istanbula, kratkom šetnjom udaljena od željezničke i tramvajske stanice Sirkeci. Nudi klimatizirane sobe sa besplatnim internetom i bazenom na terasi s panoramskim pogledom na Bospor.

Sve sobe su opremljene su suvremenim namještajem u prirodnim bojama, sefom za laptop, satelitskom TV i kupaonicom sa fenom. 


U hotelskom wellnesu možete si priuštiti osvježavajuće tretmane tijela ili masaže, na raspolaganju  je i unutrašnji bazen. 
Uz doplatu nude saunu, hammam i dobro opremljen fitness.

Uz piće možete uživati u baru Liquid, u hotelskom restoranu nude lokalne i međunarodna jela. Doručak je švedski stol.


Hotel je udaljen samo 100 m od parka Gülhane, gdje možete šetati među vrtovima do palače Topkapi. Tržnica egipćanskih začina udaljena je 300 m.

Kupon se može koristiti od 16.10.2016. do 30.03.2017., do popunjenosti slobodnih mjesta.