Tiha noć, Sveta noć...ponoć je spava sve...osjetite blagdansku čaroliju predivne Austrije! Smart Travel Vas vodi na Advent u Grazu i Mariazellu: 10.12. ili 17.12.'16. uz prijevoz za samo 155 kn/osobi!

46 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udahnite opojne mirise cimeta, klinčića, osjetite nježne zvuke božićnih pjesmica i ispunite se blagdanskim duhom u najvećem austrijskom marijanskom svetištu “Gospe od Mariazella” i uživajte u čaroliji vječnog Graza...GARANTIRANO!!! MOGUĆ POLAZAK IZ VARAŽDINA!

Ponuda uključuje: Smart Travel - jednodnevni Advent u Grazu i Mariazellu: 10.12. ili 17.12.2016. za samo 155 kn!


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) 10.12.'16. za samo 155 kn! RASPRODANO!

Opcija 2) 17.12.'16. za samo 155 kn!


POLAZAK: 27.11., 11.12., 17.12.2016.  

Okupljanje grupe na autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 04.45h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 05.00h prema  poznatom austrijom svetištu MARIAZELL. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Dolazak u Mariazell, svetište smještenu u Alpama, kojim  dominira prekrasna romanička bazilika posvećena rođenju Djevice Marije. 

U ovo adventsko doba trg ispred bazilike je prepun štandova sa ukrasima i suvenirima, ali i kućicama iz kojih se širi miris medenjaka i kuhanog vina. Veliki božićni vijenac upisan u Guinessovu knjigu rekorda, zahvaljujući svojoj veličini (promjer 12 metara i težina od 5 tona), šareni ukrasi, 5 metara visoka kuća medenjaka izgrađena od preko 1000 kg medenjaka, živuće jaslice sa kozama i magarcima, poštanski ured za slanje božićnih čestitki i želja... 

Advent u Mariazellu je usitinu jedinstven! Slijedi slobodno vrijeme za uživanje u slikovitom Mariazellu i predblagdanskom ugođaju u Alpama. Okupljanje grupe i polazak prema Grazu. Po dolasku, slijedi razgled grada u pratnji licenciranog pratitelja: GLAVNI TRG – GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – GLOCKENSPIEL ZVONO – KAŠTEL – STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE – KATEDRALA I MAUZOLEJ.  Povijesna jezgra Graza jedna je od najočuvanijih u Europi, a u Božićno vrijeme tu su postavljene božićne jaslice od leda, izrezbarene od čak 50 tona čistog leda koje privlače tisuće posjetitelja. 

Slobodno vrijeme za kupovinu na mnogobrojnim adventskim štandovima i uživanje u predbožićnom raspoloženju. Božićni sajmovi u Grazu nadaleko su poznati. U adventskom ugođaju svečano okićenog trga u starom gradu uz božićne pjesme, štandove s mnogobrojnim prigodnim drangulijama uz miris punča i božićnih kolača uživat ćemo u ugođaju Adventa u Grazu.  Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputna zaustavljanja prema potrebu grupe. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.


CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije i prodaje.


CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje