[STUBIČKE TOPLICE] Došel je došel Sveti Martin....Provedite najluđi 3-dnevni vikend u godini 11.-13.11.16. uz Meštra ceremonijala i živu glazbu, 2 polupansiona, bazene...za 2 osobe po super cijeni!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda je iskoristiva isključivo za 11.-13.11. (vikend Martinja), a za djecu do 5 godina je GRATIS! Uživajte u zabavnoj ceremoniji krštenja mošta uz živu domaću zagorsku glazbu i zabavu do ranih jutarnjih sati uz sastave "Lepi cajti" i "Zvuci zagorja"!

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Uz gastronomske delicije i vrhunsku uslugu stres nestaje!


Zavirite i u našu jesensku ponudu za dvoje ;)

Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.


Ponuda uključuje: "Martinjska proslava za dvoje" - 11.-13.11.'16. u Hotelu ''Matija Gubec'', Stubičke Toplice uz Meštra ceremonijala i živu glazbu (start od 20h).


Cijena uključuje: 

dvodnevna proslava martinja - 

3 dana/2 noćenja u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama, 

na bazi Polupansiona za 2 osobe,

korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena, 

free wifi, 

parking, 

smještaj u dvokrevetnim sobama; 

ceremonija krštenja mošta; 

živa glazba i zabava do jutarnjih sati uz sastave Lepi cajti (petak) i Zvuci zagorja (subota), 

bogati menu.


Menu uključuje: 

zagorska juha, 

pečena patka - kuhani suhi buncek, krvavice - pečenice, dinstano kiselo zelje - restani krumpir - mlinci, zapečeni štruklji, kruh mješani, 

mošt u neograničenim količinama.


Dijete do 5 g. GRATIS!


IMAMO EKSKLUZIVU!!!

Otvorio se novi vanjski bazen sa hidro masažama i slapovima!!!

           Požurite i budite prvi koji će ga isprobati!!! ;)

SMJEŠTAJ

Hotel Matija Gubec, hotel je sa dugogodišnjom tradicijom smještajnog kapaciteta 97 soba, sa ukupno 220 kreveta u jednokrevetnom, dvokrevetnom i trokrevetnim sobama, svaka soba ima TV.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. 

BAZEN SA NAJLJEKOVITIJOM TERMALNOM VODOM U CIJELOJ REGIJI

Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna izvorska voda iz Stubaka poznata je po svojim lječilišnim svojstvima koja pogoduju liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma, i sl. Odlikuje se visokom temperaturom na izvoru (43-63°C) što je dokaz da dolazi iz velikih dubina.

Visoka temperatura, te bogati kemijski sastav daju vodi veliku ljekovitost. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

SVIJET MASAŽA

  Kako bi Vaš boravak u hotelu Matija Gubec bio što kvalitetniji i ljepši, nudimo Vam raznovrsne profesionalne masaže u prostorima našeg kupališta. Iz naše ponude možete odabrati klasičnu ručnu masažu, medicinsku ili sportsku, za Vaše opuštanje uma ali i cijelog lokomotornog sustava, ukočenih mišića i organizma izloženog stresu. Kako biste, ovisno o vlastitim željama i ciljevima pojačali djelovanje ručne masaže i učinili još više za svoje zdravlje, izaberite za sebe specijalni masažni tretman, baziran na visokokvalitetnim prirodnim biljnim uljima.

RESTORANI I SADRŽAJI

U hotelu se nalazi a-la carte restoran sa bogatom ugostiteljskom ponudom domaće i internacionalne kuhinje, sa nekoliko zasebnih prostora i GALA dvoranom za održavanje raznih prigodnih svečanosti.

Hotel raspolaže sa suvremeno opremljenom klimatiziranom kongresnom dvoranom s kapaciteta do 250 osoba, koja je djeljiva na dvije manje dvorane za rad do 100 osoba, 1 klimatiziranom dvoranom za seminare do 40 osoba, te dvjema manjim prostorijama za sastanke do 15 osoba, uz aperitiv-bar u blizini. Ispred hotela nalazi se parkiralište sa preko 100 parkirnih mjesta i hotelska garaža sa dodatnih 12 mjesta. U predvorju gosti se mogu opustiti uz caffe-bar i besplatan Wi-Fi.

HOT STONE MASAŽA

Jedinstvena je tehnika masaže, kombinacija blagodati zagrijanog bazaltnog kamenja i prekrasne, mirisne podrške eteričnih ulja. Blagotvorna svojstva toplog kamena poznata su već tisućama godina, a u drevnim civilizacijama toplo se kamenje koristilo u obredima, dijagnostici i liječenju bolesti. Ova masaža ima izniman efekt drenaže i izbacivanja štetnih tvari, blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti i zakočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, boli u leđima, tjeskobe, nesanice i depresije.

POVIJESNO - POUČNA STAZA KAMENJAK

U neposrednoj blizini hotela, nalazi se nedavno obnovljena staza Kamenjak kroz koju se možete upoznati sa florom i faunom te povijesnim činjenicama iz doba Seljačke bune te vidjeti hrast Galežnjak na kojem su vlastelini vješali kmetove u doba bune.

Trasa današnje Povijesno-poučne staze, obnovljena je šetnica namijenjena gostima tadašnjeg Kupališnog lječilišta, a datira iz 1914. godine. Uz odmorišta s klupama i stolovima uz stazu, u blizini hrasta Galženjaka nalazilo se raspelo – Kamenjačka pobožnost. Od tog mjesta nadalje bila je uređena planinarska staza koja je vodila prema vrhu i drvenom zdanju vidikovca, nedaleko imanja starosjedilaca Vrančića. Otuda se pružao pogled na Donju Stubicu, stubičku kotlinu i sjeverne obronke Medvednice

Ugodnom šetnjom po Povijesno-poučnoj stazi dolazimo do hrasta Galženjaka. Usmena predaja govori da su na tom hrastu vješani pobunjeni kmetovi u velikoj Seljačkoj buni 1573. godine. Iako oštećen gromom, hrast još uvijek odolijeva zubu vremena i zazeleni krošnju svakog proljeća.

Danas hrast Galženjak ima status zaštićenog spomenika prirode.

Crno jaje preporuča kupnju kupona, te OBAVEZNU rezervaciju termina dolaska na tel.: 049/282 501049/282 420, ili e-mail: info@hotelmatijagubec.com.