[PODRAVINA] Provedite Martinje u Đurđevcu! Uživajte u prekrasnom Hotelu Picok****uz 2 polupansiona, martinjsku večeru uz živu glazbu, domaće kolače, palačinke, masažu leđa...za 2 osobe uz 50% popusta!

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite na kapljicu kvalitetnog domaćeg vina „s peski“ ! Dođite 11.-13.11.'16. na vikend zabave i opuštanja u hotel Picok! Uživajte u domaćim specijalitetima iz Podravine i opustite se u moderno opremljenom Wellness & SPA centru hotela Picok 4*!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 

smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi 2 polupansiona, 

čaša vina za dobrodošlicu, 

neograničeno korištenje hotelskog bazena i jacuzzija, ogrtač i papuče u sobi, 

neograničeno korištenje fitness teretane, 

martinjska večera uz živu glazbu, ceremonija krštenja mošta, bogati prigodni meni, domaći kolači, 

masaža leđa s mirisnim uljem vineyard 20min, 

Osvježavajući čajevi i svježe voće u Wellness & SPA centru

WLAN Internet u sobi i cijelom hotelu

Fakultativni izlet (nije uključeno u cijenu paketa): mogućnost posjeta vinogradarskoj kleti, degustacija vina, razgledavanje vinograda, razgledavanje galerije Stari Grad, kurije Barnagor, galerije u Hlebinama...

10% popusta na cijene usluga SpaBody, SpaBeauty koje nisu uključene paket aranžmanom, 10% popusta na cijene u a'la carte restoranu Đurđevečka hiža.


Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Svake godine u lipnju održava se slavna ''Picokijada'' ;)

Zanimljivo ime hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća,točnije 1552. god kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

Taj događaj živi i danas jer se već 40 godina krajem lipnja uprizoruje u sklopu manifestacije ‘’Picokijada’’, a Đurđevčani već stoljećima nose naziv ‘’Picokima’’.

GRATIS smještaj za djecu do 12god.u pratnji roditelja na pomoćnom krevetu ili u krevetu s roditeljima, plaćaju samo hranu 90kn/dan!

Crno Jaje preporuča prije kupnje kupone provjeriti raspoloživost željenog termina (predrezervacija) na mail: info@hotel-picok.hr ili telefon: 048 672 200.

Doplata za puni pansion 90,00 kn po danu.