[VERONA I VENECIJA] 2 dana autobusom iz Zagreba i Rijeke od 5.11.- 6.11.2016., noćenje s doručkom u hotelu 3*/4*, razgled grada prema programu, stručni vodič za 530 kuna!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bajkovito putovanje u gradove ljubavi - Verona i Venecija! Izrazite ljubav voljenoj osobi, prijatelju, roditelju, djetetu....koga god nosite u srcu...

VERONA je jedan od najprivlačnijih gradova sjeverne Italije, njezine su plemićke palače, mirni samostani i drevne ulice romantični kao što se i očekuje od grada Romea i Julije. Iznenadite najdražu osobu romantičnim putovanjem u grad Romea i Julije i doživite nezaboravne trenutke u najromantičnijem gradu na svijetu.

VENECIJA je mali grad pa većinu znamentosti možete razgledati pješice. Srce grada je Piazza San Marco, trg na koji gledaju velika bazilika i Duždeva palača. Mnogima su ti spomenici dovoljni, no i drugdje, osim na Piazzi, ima znamenitosti koje vrijedi razgledati, poput galerije Accademia, palače Ca' Rezzonico i impresivne crkve Frari. Jedinstveni su pomorski Arsenale na istoku i geto na sjeveru.


Ponuda uključuje putovanje u Veronu i Veneciju, 2 dana autobusom iz Zagreba ili Rijeke,  1 noćenje sa doručkom u hotelu 3*/4* u okolici Verone.

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

prijevoz udobnim turističkim autobusom, 

1 noćenje sa doručkom u hotelu 3*/4* u okolici Verone, 

stručnog vodiča tijekom putovanja, 

sve razglede prema programu, 

troškove organizacije i realizacije aranžmana.


ARANŽMAN NE UKLJUČUJE: 

doplatu za jednokrevetnu sobu 150,00 kn, 

doplatu za boravišnu pristojbu 1 Eur po noćenju (plaćanje na licu mjesta), ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene, 

fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

PLAN PUTA

1. dan: ZAGREB/RIJEKA - VERONA

Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506, te sa Vrata Jadrana Rijeka u 7:45 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u romantičnu VERONU, grad Romea i Julije. 

Po dolasku u Veronu pješački razgled grada u pratnji vodiča, poznatog po čuvenoj zabranjenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, tako dobro opisanoj u istoimenom djelu Williama Shakespearea: PIAZZA DEI SIGNORI - PIAZZA DELLE ERBE - JULIJINA KUĆA - PIAZZA BRA - ARENA DI VERONA... 

Po razgledu, slobodno vrijeme za osobne programe. Uživajte u čarobnoj večernjoj atmosferi grada zaljubljenih, čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog Rima. U večernjim satima odlazak u hotel u okolici Verone. Smještaj i noćenje.

2. dan: VERONA - VENECIJA - ZAGREB

Doručak. Nakon doručka odlazak iz hotela i vožnja autobusom do pristaništa PUNTE SABBIONI od kuda slijedi vožnja vaporettom/brodićem do VENECIJE. Po dolasku razgled grada: KANAL GIUDECCA - RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA - TRG SV. MARKA - DUŽDEVA PALAČA - BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE – ZVONIK – TORANJ SA SATOM...

Ostatak popodneva slobodno vrijeme za romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije ili romantičnu vožnju gondolom i za osobne programe. 

Povratak vaporettom iz Venecije do autobusa na Punta Sabbioni od kuda nastavljamo vožnju za Zagreb uz kraća zaustavljanja putem. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u večernjim satima.