[SELCE] Za samo 599 kuna uživajte 3 dana u Hotelu Selce uz 2 noćenja s bogatim Polupansionom za 2 osobe! Kuponi se mogu spajati!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte 3 dana u ovom primorskom gradiću sa stoljetnom turističkom tradicijom i prirodnim ljepotama, čistom zraku te moru!

Selce je gradić sačuvanim primorskim izgledom i razvijenom turističkom ponudom smještaja (hoteli, auto kampovi, sobe), uglavnom šljunčanih plaža; lučica za čamce, slikoviti lungomare. Sportsko-rekreacijski tereni za kopnene sportove (tenis, minigolf) te za sportove na vodi. Kulturno-zabavne programe nudi, uz Selce, nudi i nedaleka Crikvenica.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi, s bogatim buffet doručkom i bogatom buffet večerom (polupansion), sve za 2 osobe.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: besplatan WiFi, besplatan parking na hotelskom parkiralištu (prema raspoloživosti).

Boravak djece do 8 godina gratis polupansion na 3.krevetu s dvije odrasle osobe!


Prije kupnje kupona obavezna rezervacija na telefon 051/768-222 ili na mail info@hotel-selce.com.

Opremljenost soba:

Sve sobe su klimatizirane sa kupaonicom, SAT Tv, telefonom, fenom.


Hotel je pansionskog tipa. Za doručak i večeru se nudi buffet stol s uključenim pićem: voda i sok.


U sklopu hotela nalazi se restoran, pizzeria s terasom, suvenirnica s atraktivnim poklonima, boutique, frizerski salon, mala kongresna sala idealna za manje seminare, team buildinge, kapaciteta 30 osoba, te onaj dio posebno namijenjen za odmor duše i tijela salon za masažu.

Što posjetiti dok ste u Selcu:

Muzej grada Crikvenice i gradsku galeriju,

crikvenički Aquarium,

Lokvišće u Jadranovu,

Novi Vinodolski.