Kartica koja "otvara sva vrata"! Zlatna kartica za vrhunsku medicinsku uslugu u najkvalitetnijim zdravstvenim ustanovama! Godišnja HealthCard pretplata umjesto 365kn, 51% povoljnije i za samo 179kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

HEALTH CARD je kartica lojalnosti kojom ostvarujete pogodnosti i popuste od 10 do čak 51% za raznovrsne medicinske usluge u najboljim zdravstvenim ustanovama (POPUST vrijedi za sve načine plaćanja kao i za sve usluge zdravstvenih ustanova) u neograničenom broju tijekom perioda od godine dana! Kupon za narudžbu kartice se može iskoristiti do 30.11.2016.!

Ponuda uključuje: Godišnja HealthCard pretplata umjesto 365kn uz 51% popusta i za samo 179kn!!!


Želite drugačiji osmijeh, ukloniti bore, riješiti se madeža, obaviti sistematski? Trebate specijalistički pregled ili labaratorijsku uslugu? Sve to i još mnogo više – Uz Health Card za Vas smo osigurali popuste u najboljim hrvatskim zdravstvenim ustanovama – neovisno o načinu plaćanja (gotovina ili kartice na rate) i bez ograničenja u broju posjeta. Više o partnerima/ustanovama na www.health-card.com 


Deklarirani popusti na usluge u ustanovama vrijede neovisno o načinu plaćanja klijenta (gotovina/kartice).


Izdavanje kartice potrebno je zatražiti u roku od 2 mjeseca a iskoristiti u roku godinu dana od njene aktivacije!

Pružatelji Health Card usluga su probrane, a samim tim i najkvalitetnije, zdravstvene ustanove!

Za sve ostale info tel.: +385993271712 ili +385993455667

ODMAH po kupnji kupona obavezno je dostaviti sve potrebne podatke: ime i prezime, adresu, br.tel. na e-mail: info@health-card.com, uz kupon po primitku.


HEALTH CARD kartica lojalnosti za medicinske usluge

Popusti na medicinske usluge za korisnike Health Card kartice u Hrvatskoj i EU.


HEALTH CARD je kartica lojalnosti kojom ostvarujete pogodnosti i popuste od 10 do čak 51% (POPUST vrijedi za sve načine plaćanja kao i za sve usluge zdravstvenih ustanova) za raznovrsne medicinske usluge u neograničenom broju tijekom perioda od godine dana.


HEALTH CARD, zahvaljujući ekskluzivnim dogovorima s pružateljima zdravstvenih usluga, okuplja vrhunske odabrane pružatelje medicinskih usluga u Hrvatskoj i okolnim zemljama koje našim članovima za samo 365 kn godišnje omogućuju pogodnosti i popuste.


Nudimo Vam kvalitetnu i kontroliranu medicinsku uslugu u privatnim zdravstvenim ustanovama i ambulantama opremljenim najnovijom dijagnostičkom tehnologijom kao i kirurškom opremom za obavljanje zahtjevnih kirurških zahvata.


Jeste li znali?

Projekt "HEALTHCARD" pokrenuli smo PRVI prije više od godinu dana. Nudimo Vam i tu mogućnost da lakše dođete do kvalitetne zdravstvene usluge u ustanovama koje smo za vas odabrali, a koje su godinama dokazivale svoju kvalitetu.

Listu svih naših partnera pogledajte ovdje!


Uvrštenje u “Health Card” znak je dokazane i provjerene iznimne kvalitete i želje pružatelja medicinske usluge da učine sve za osiguranje kvalitetne zdravstvene usluge i zadovoljstva naših pacijenata – klijenata.


Nudimo Vam kvalitetnu i kontroliranu medicinsku uslugu u privatnim zdravstvenim ustanovama i ambulantama opremljenim najnovijom dijagnostičkom tehnologijom kao i kirurškom opremom za obavljanje zahtjevnih kirurških zahvata. U “mreži” naših ustanova suradnici su i najstručniji eksperti hrvatskog zdravstva.