Ovdje Vaš novac vrijedi više!!! Uživajte u blizini NP Plitvička jezera i NP Una u Bihaću-Hotel Irish*** uz 1 ili 2 noćenja sa doručkom i ostalim pogodnostima za 2 već od 279 kn! Kupon do 23.11.'16.!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U hotelu Irish*** uživati ćete u bosanskoj kahvi i domaćem rahatlokumom u znak dobrodošlice...te vikendom glazba UŽIVO uz popularan bihaćki bend u Irish Shamrock Pubu...Djeca do 12.godina GRATIS!!!

Hotel Irish udaljen je 8 minuta lagane šetnje od samog centra grada, smješten uz Žegarsku aleju koja je od pamtivijeka okupljala mladost Bihaća, gdje su se sastajale prve ljubavi i sklapala velika prijateljstva!

Hotel Irish udaljen je 8 minuta lagane šetnje od samog centra grada, smješten uz Žegarsku aleju koja je od pamtivijeka okupljala mladost Bihaća, gdje su se sastajale prve ljubavi i sklapala velika prijateljstva!

Dobro nam došli u Irish hotel i u Bihać, šarmantni mali grad smješten na obalama rijeke Une između Nacionalnog parka “Una” i Nacionalnog parka ” Plitvička Jezera”. 


Ponuda uključuje: IRISH Hotel, Bihać - odabir između 1 ili 2 noćenja sa doručkom za dvoje u hotelu.


Odaberite između 2 opcije:

Opcija 1:  2 noćenja s doručkom (za dvije osobe), bosanska kahva i domaći rahatlokum kao znak dobrodošlice, besplatan parking, besplatan WI-FI...

Opcija 2: 1 noćenje s doručkom (za dvije osobe), bosanska kahva i domaći rahatlokum kao znak dobrodošlice, besplatan parking, besplatan WI-FI...


Vikendom Vas očekuje i večernja zabava uz glazbu uživo s najboljim Bihaćkim bendom, u našem Irish Shamrock Pubu koji se nalazi u sklopu hotela uz likere po promo cijeni od 7 kn, točena piva po 8kn, te na sve koktele još 50% popusta.

Sve sobe su ukusno uređene i klimatizirane sa luksuzno uređenim kupatilom, mini barom, LCD TVom i besplatnim bežičnim internetom.

Irish hotel pruža odličnu uslugu u vrhunsko uređenom prostoru, za sve goste, koji uz pristupačne cijene žele otkriti naše gostoprimstvo i ljepote ovoga kraja.

Bihać

Bihać je grad i središte istoimene općine u sjeverozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine te glavni grad Unsko-sanskog kantona. Šarmantan je to mali gradić na obali rijeke Une u neposrednoj blizini Nacionalnog parka “Una” i Nacionalnog parka ”Plitvička Jezera”. 

Osim prirodnih ljepota nudi Vam i odličan noćni život u kafićima i klubovima koji su otvoreni do ranih jutarnjih sati.

Za korištenje navedenog kupona obavezna najava minimalno 3 dana ranije na broj telefona 00387-37-224-060 ili e-mail: hotelirishbihac@gmail.com   S najavom, poslati i kôd i id kupona!